![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Eto trebalo je i prije, ali...
Mala najava, skromna pozivnica... Od 12. do 14. srpnja 2007.godine u organizaciji KUD-a Ljudevit Gaj Mače održati će se 26. po redu kulturno turistička manifestacija pod jedinstvenim nazivom Tamburaška noć. Srce manifestacije je održavanje natjecanja (zapravo revije) zagorskih tamburaških sastava i sastava iz bliže okolice koji se predstavljaju ("natječu") i trude steći naklonost stručnog procjenjivačkog žirija. Neki od osvajača plakete Zlatna tamburica su: TS Savski Valovi, TS Begini, TS Zlatne žice, TS Varaždinski tamburaši i dr. Ove godine će se revija tamburaških sastava održati po prvi put u petak, s ciljem kako bismo okupili aktivnije (kvalitetnije) tamburaške sastave... Ukoliko ima zainteresiranih tamburaških sastava iz okolice našeg lepog Zagorja(nadam se da sam sve Zagorce uspio pozvati), nek me kontaktiraju na PM i prijavnica stiže dok veliš email! Naravno svi ste pozvani, doći poslušati... Eto i bonus od mene... Sve forumaše koji mi se jave u petak 13.7. častim cugom!
|
|||
|
|||
|
dobra ponuda, i ja sam forumaš, držim te za riječ
|
|
|
|||
|
|||
|
i ja te držim za riječ!
|
|
|
||||
|
||||
|
Jedva čekam da si malo zasvirimo!
|
|
|
||||
|
||||
|
...samo navalite...
|
|||
|
|||
|
...mogli bi se tam najti u nekom čošku poslije nastupa, pa si zasviramo skupa mi koji smo tu na forumu i koji budemo nastupali u Maču, kaj velite?....evo već imamo 3 dionice,...ja prim, petko basprim, miha bas i još malo fali....
|
|
|
|||
|
|||
|
baš ste za akciju..., i to su neki zagorci...., vidime se u Maču!
|
|
|
||||
|
||||
|
Mata kontra, ima i u Maču još pokoji tamburaš...
...biti će...
|
|||
|
|||
|
bumo vidli kaj se bude onda složilo poslije ili prije natjecanja za svirku, a tko su gosti?
|
|
|
||||
|
||||
|
čet. Ansambl Zagorje
pet. Boss bend sub. Podvinčani
|
|||
|
|||
|
a ne bude nitko onak od onih gosti, kak je prošle godine bil Kićo, ili prije Gazde ili NHT?
|
|
|
||||
|
||||
|
primas1 a ne bude nitko onak od onih gosti, kak je prošle godine bil Kićo, ili prije Gazde ili NHT?"
...u četvrtak su trebala nastupiti Zvona starine... ...subota je bila predviđena za "jačeg" gosta... ...kontaktirani su neki izvođači, ali ove godine nismo u mogućnosti isfurati bend za 15.000,00 i više kuna... ...jedini organizator ove manifestacije je KUD "Ljudevit Gaj" Mače, dakle nema turističke zajednice, općine, županije, sponzora, zainteresiranih ugostitelja, dakle nema zaleđa... ...naše Društvo starta u feštu sa minusom između 20.000,00 i 30.000,00 kuna, a mi koji to vodimo ne volimo biti nikom dužni (nismo u hrvatskom trendu)... ...sve ove godina utemeljene su na entuzijazmu koji baš i nije profitabilan... ![]() ![]() ...ove godine se entuzijazam malo umorio... ![]() ...ali ima tu duha i veselja... ![]() ...tko ne vjeruje neka dođe u nedjelju(14.07.) u 06:00 ujutro u Mače, pa nek vidi jeli fešta završila...
|
|||
|
|||
|
a dobro,...bude bolje
ma fešta bude sigurno dugo trajala, vidimo se 13. ....i nemoj nas zaboraviti staviti negdje među zadnje za natjecanje zbog Mihaele |
|
|
|||
|
|||
|
Petko, a kak ti izgledaš? Ak dojdem u petak u Mače, da znam prepoznat sponzora za pivu!!!
|
||||
|
||||
|
Quote:
http://img339.imageshack.us/my.php?i...2110187mz5.jpg |
|
|
|||
|
|||
|
Tenk ju, Miha! A zakaj si se ti na ovoj slici skril iza bajsa?
|
||||
|
||||
|
Hehe, ja sam ti "najveći" tamburaš u Zagorju! Lako prepoznatljiv...
|
|||
|
|||
|
Bliži nam se Mače! Jel sve spremno za rock*n*roll?
|
|||
|
|||
|
zagorec 007, buš došel onda...dojdi s štucem!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja dolazim 100 posto, a ko bu došel z menom, još se nezna!!!
|
|