![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() meni je ovo bila prva godina na rapsodiji i mogu reci da je bilo stvarno super i da se pod cjelim koncertom osjetila neka vibracija izmedu svih sudionika orkestra( kako bi to gospon maestro Bozo rekao) i takoder mislim da nisam nikada niti na jednom koncertu odsvirao i osjetio tu energiju koju sam osjetio tamo....
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
1. Brazil (samba) 2. Argentina (tango) 3. Francuska (valse) 4. Mađarska (čardaš) 5. Hrvatska (kolo) Bio sam na koncertu i bilo je preodlicno, samo jedna mala zamerka pivacima. Kad su pivali svi su pivali kako pivaju na gazama, ali u lisinskom nema potrebe za "gutanjem" mikrofona, pa su onda jako probijali plozivi i sibilanti tj. glasovi s, š, z, c, č, d, t i p ali ok, mislio sam da ce hrt to obradit pa da se ne cuje... presuper koncert, svaka cast svima
|
||||
|
||||
|
Fakat, zaboravio sam na Argentinu, hvala na ispravku (tu dionica kontre ima vecinom pauze pa sam valjda zato zaboravio na to, hehe).
|
||||
|
||||
|
Iskrene cestitke svima koji su ucestvovali na koncertu i doprineli da sve izgleda i zvuci kao sto zvuci....a zvuci lepo
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
uhuu, sorry mislio sam da je ipak manje, budem probao nešto smislit...
..neznam koliko bi se ta velična smanjila da se izdvoji samo glazba, bez videa? |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
pa probaj
|
|||
|
|||
|
ma probao sam, al nešto zaje***, dođe do 20% pa onda na 3, pa tako vrti, pustit će ga cijeli dan, upaljenog pa će valja bit kaj
|
|
|
||||
|
||||
|
Poštovani!
Obavještavamo vas da je otvoren službeni Youtube kanal Hrvatskog tamburaškog orkestra na: www.youtube.com/htohr gdje možete pogledati sve video zapise s ovogodišnjeg koncerta, a uskoro i sa svih prijašnjih koncerata. Cijeli ovogodišnji koncert možete pogledati na: http://www.youtube.com/playlist?list=PL396989AD484FA265 Pozdrav. |
|
|
||||
|
||||
|
Hrvatski tamb. orkestar, prijedlog foruma(ša) je da se predstavite na temi predviđenoj za to.
|
||||
|
||||
|
to je jedna random osoba, tak da. ne treba :P
|
||||
|
||||
|
Quote:
... ili forumaš s nickom udruga šokadija. a tek na fejsbuku koliko ima "pravnih osoba" sa svojim profilima... "kulturno umjetničkoj udruzi gornji črčmrljevci se sviđa vaša objava" ![]() koliko god da je to uobičajeno, meni će uvijek biti onako, malo neobično... pa makar nam je glavni administrator na forumu član pod nickom tambura.com.hr ![]() OT: bravo za makedonski ples. odlično djelo. dojmljivo u ovoj izvedbi velikog orkestra. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Nema nikakvih naknadnih efekata, sve je tako uživo odsvirano..
|
|||
|
|||
|
Quote:
Želim vjerovati da si svjestan toga što pišeš ...i o čemu pišeš ...i kome se obraćaš ...i, argumentirano naravno, možeš svoj stav i potkrijepiti ![]() Jednom je jedan moj trijezan zemljak rekao, otprilike "nemam ništa protiv što uzimaju moju ideju...tužan sam što nemaju svoju..." by N.Tesla
|
|
|
||||
|
||||
|
Mislio sam da ćeš shvatiti šalu, no dobro...
Za sve ostale informacije, čujemo se, a možda i vidimo... S obzirom na vrijeme posta i broj točkica shvaćam težinu tvojih riječi, ali ne znam kakve veze moja šala ima s tim? Lijep pozdrav, i... ...navrati ponekad!
|
||||
|
||||
|
lolo
|
||||
|
||||
|
Hrvatski tamburaški orkestar poziva sve zainteresirane za sudjelovanje u pripremama za novi koncert orkestra da se do 30.6.2012. prijave na:
hto@hto.hr Također pozivamo i sve zainteresirane skladatelje i aranžere koji žele svojim radovima obogatiti naš program da se jave. Naravno, prihvaćamo i sve ostale sugestije i prijedloge kako bi ovaj orkestar u budućnosti bio još bolji. Hvala. |
![]() |
|
|