Forums

Forums (http://forum.tambura.com.hr/index.php)
-   Tamburaši i bandovi (http://forum.tambura.com.hr/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Tamburaši za dušu (http://forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=7)

danicam 02-02-2006 18:14

Tamburaši za dušu

cula sam nesto u vezi TS tamburasi za dusu, da vise ne postoje... nigdje nemogu nabaviti njihov album, ili barem pjesme, ako takvo nesto uopce postoji. nema o njima informacija na netu, sto je jako steta, jer kako sam cula, nivo njihove svirke je jako kvalitetan, i zvuce jako dobro (inace ne bi pobjedili u Novom Sadu prije godinu dana). Molim sve, koji za sastav nesto znaju, opsirnije informacije, itd... ili koji imaju stvari od njih, da mi posalje... ako je to u mogucnosti!! moj mail: danicam@centrum.sk ;) HVALA unaprijed :)

danicam 09-02-2006 10:10

:(

jel ozbiljno nitko ne zna ništa o TS tamburaši za dušu? :confused: :(

grasak 10-02-2006 21:07

Hm

Paaaaaaaaa, :rolleyes: ja znam da su iz Slavonije (:D ), da jako dobro sviraju i da su jako jako dobro obradili instrumental Ševa, imam nešto njihovih pjesama koje međutim čekaju kao i sve ostale da ti ih spržim i pošaljem :rolleyes: :rolleyes:

danicam 11-02-2006 09:05

:eek: iz slavonije??? :confused: a ja sam mislila da su iz županje :D ha ha ha!! šalim se naravno. jurice slušaj, imam i ja kakve nove stvari, tak da ti mogu nešto poslat... samo da se ne sjećam što sam ti već poslala... pa poslat ću ti popis a ti ćeš opet izibrati ;)

grasak 11-02-2006 13:32

pjesme

ok. ja ću ti poslati DVD-e kada dođem kući a to je krajem mjeseca jer mi tada završavaju ispiti. spržit ću ti već složene albume i ono što mi nije poslagano po albumima. nažalost jako sam malo kod kuće tako da nisam napravio popis svega što imam ali nadam se da će ti bolje doći same pjesme nego popis kojeg nisam napravio, a pjesme sam ti ionako dužan već jako, jako duuugo :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

danicam 11-02-2006 15:35

hvala ti puno :) ja cu ti poslat ovaj moj popis... pa izaberi, ako te nešt zanima ;)

georges 14-02-2006 12:25

Quote:

Originally Posted by danicam
hvala ti puno :) ja cu ti poslat ovaj moj popis... pa izaberi, ako te nešt zanima ;)

I MI TRAZIMO VEC DUGO NEKE SNIMKE TAMBURASA ZA DUSU. TKO NAM MOZE POMOCI ? POZDRAV IZ BELGIJE OD ZADNJIH CETIRI TAMBURASA NA OVIM PROSTORIMA.

dkranjce 14-02-2006 14:12

Ako budete dobri:) uskoro ću staviti na stranicu, imam neke "snimke iz birca", uskoro;)

georges 14-02-2006 22:16

tamburasi za dusu snimke iz birca

Ok puno hvala, jedva ocekujemo. :) dali bend jos postoji ?

@tamburas@ 15-02-2006 16:20

Nazalost bend od nedavno vise ne postoji:mad::mad::mad:

danicam 15-02-2006 16:58

...

da, nazalost... dvojica iz tamburasa za dusu sad svira s bogdanom... :(

grasak 16-02-2006 10:27

baš šteta, a bili su jako dobri (prema mojoj procijeni) :(

danicam 16-02-2006 16:18

totalno se slazem sa tobom jurica. bili su ustvari, stalno jesu... jaaako dobri... ;) inace imam sad par njihovih snimki. :cool: nevjerojatno, totalno sam odusevljena :)

eXeR 23-02-2006 16:27

kretn :D

danicam 23-02-2006 20:49

ma mislim da to, što im fali prim je najzanimljive i tako sastav dobiva onaj "ciganski" stih ;) po meni je bas ono tako jedinstveno :cool: a sto se svirke tice - ne vidim puno gresaka - na svirkama uživo puno improviziraju, sto rijetko koji tamburas zna tako dobro kao oni!! dajem im cistu peticu ;)

eXeR 25-02-2006 13:02

Quote:

Originally Posted by danicam
ma mislim da to, što im fali prim je najzanimljive i tako sastav dobiva onaj "ciganski" stih ;) po meni je bas ono tako jedinstveno :cool: a sto se svirke tice - ne vidim puno gresaka - na svirkama uživo puno improviziraju, sto rijetko koji tamburas zna tako dobro kao oni!! dajem im cistu peticu ;)

da,al im fali prim! odlični su oni.al bolje je s primom. improviziraju,da, al se nomoze u svim pjesmama improvizirat

danicam 25-02-2006 14:27

Quote:

Originally Posted by eXeR
da,al im fali prim! odlični su oni.al bolje je s primom. improviziraju,da, al se nomoze u svim pjesmama improvizirat

pa da, u ovom se s tobom slažem - u pravu si, da se nemože u baš SVAKOJ pjesmi improvizirat :rolleyes:... (meni osobno taj prim nekako ne fali ;))

@tamburas@ 26-02-2006 18:20

Tu definitivno ne fali prim, sa primom bi to bila sasvim druga prica i to ne bi bilo to. Njima je jedino falilo malo vokalne uskladjenosti ali sve price su sad suvisne. Da se nisu rasuli sve bi se to dalo sredit i bili bi jedni od a ako ne i najbolji bend.... stvarno šteta... velika šteta...

eXeR 27-02-2006 20:42

Quote:

Originally Posted by @tamburas@
Tu definitivno ne fali prim, sa primom bi to bila sasvim druga prica i to ne bi bilo to. Njima je jedino falilo malo vokalne uskladjenosti ali sve price su sad suvisne. Da se nisu rasuli sve bi se to dalo sredit i bili bi jedni od a ako ne i najbolji bend.... stvarno šteta... velika šteta...

u redu. dobri su bili,imam jedan cd. dobra im je ševa, iako nije kao original na violini,al je najbolja koju sam cuo na tamburama,

danicam 27-03-2006 19:52

ha ha

Ma sada moram ozbiljno dugo razmišljati, tko izvodi pjesmu, koju je Darko stavio na stranicu... :confused: ... :D ... Tko još uvijek nije skužio, nek pročita naziv ove teme ;) Inače, fenomenalna stvar!!

Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 14:55 sati.