![]() |
Prodajem kontru!
5 Attachment(s)
Prodajem kontru! Prosudite sami ko je majstor! Mozete doci probati, samo se najavite prije toga! Kontra je u Zagrebu (zapadni deo grada).
Cijena: 1200 eura Broj: 099/592-2733 Ivan |
Quote:
|
up
|
ohoj
|
up up up up up
|
ej jesence,,
jel nije vidakoviceva====????
jel je???? |
Neznam...neki majstor mora bit
|
mere
Quote:
|
evo ga!!
1 Attachment(s)
Privitak 5857
Znaci... Gornji (manji guz) je širok 26,5 cm! Donji (veći guz) je širok 33 cm! Korpus je dugačak 45,5 cm! Vrat je dugačak 36,5 cm! Eto! Mozda neki prerađeni E basprim! |
Quote:
|
Quote:
|
Jeftinije bi me izaslo da sam dosao do tebe i sam izmerio.... jbg ne razmisljam....:bonk: skupo to merenje...Komad je lep;starinskog kroja neznam kako zvuci ali obecava.Medjutim ja tragam za jednom kontrom (zato sam i trazio mere) koja je davno prodana pa mi se ova iz oglasa ucinila da slici na tu ali nazalost nije to to.
|
slusate ljudi,da imam love ja bije uzeo.ta tamurjae kod prijasnoga gazde kada je kupovo os vise kostala..ali je kontra do jaja
|
up up up...1100e
|
Quote:
Zbog ovih pik,karo,herc i tref me zanima!!! Pročitao sam to negdje i jbg.zaboravio koji je to majstor..:bonk::bonk:i vjerojatno je odgovor vrlo jednostavan,ali neznam i nemrem se sjetit i nemrem nać nigdje pa da me :suicide: Molim te mi reci :sad: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ali mislim vjerujem ti,znaš valjda šta imaš!! A sad mi je jasno i zašto se sa tolikim oprezom govori o imenu majstora :krez: Jesi li ti siguran da je to njegova tambura!? Jesi li uopće siguran da on postoji!!? :krez::krez::krez: P.S.(Za zvuk neznam ali vjerujem)... Ali tambura je prekrasna :top:, da imam love odmah bi je uzeo!!! Jbg...:( |
dolazi po tamburu!!! Dogovorit cemo se!
|
po svemu sudeći je vidaković
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 11:39 sati. |