![]() |
|
|
||||
|
||||
|
evo da pozelim ovim nasim kokoskama i ostalim curama sretan Dan Ženskinja!!
edit:Flowers_&_Gardens_-_Roses_-_True_Love_Forever.jpg Last edited by sviraczs; 08-03-2007 at 00:32. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
A baš sam se pitala dal će se i ko će se prvi sjetit! možda sam i malo iznenađena ... U svakom slučaju, hvala još jednom. Nije da nešto posebno slavim ili obilježavam ovaj dan, al eto ...
|
||||
|
||||
|
i ja isto! čestitam tamburašicama međunarodni dan žena...
(neke stvari koje se dožive u djetinjstvu ostaju trajno. u vrijeme mog djetinjstva, to je bio dan kad se čestitalo majkama, ženama, drugaricama... i meni to ostalo nekako pri srcu. poslije su taj dan ukinuli kao značajni dan, jer je bio previše socijalistićki, a uvezli nam iz U$A valentinovo i još neke halloweene ili kako se već zovu. eto, meni ti valentine daysi i helovini nisu nikad sjeli, ali 8. mart je ostao) zato još jednom, čestitke, drugarice tamburašice...
|
||||
|
||||
|
Wow, pa i ruža?
Ja sam malo mlađa, ali, šta se nisu poklanjali karanfili za 8.mart? Hvala maestro! I slažem se sa vama, ni meni nije "sjeo" halloween, a valentinovo još manje. još ajde ta noć vještica, nek se djeca vesele, ali dan zaljubljenih ... ko da su samo na taj dan zaljubljeni ... glupost .. I ja oduvijek svojoj mami neku sitnicu poklonim za naš dan
|
||||
|
||||
|
nekad su cvjećari imali pune ruke posla tog dana. i prigodne cijene, barem duplo veće nego ostalih dana. a mi smo svirali na žemskim feštama.
DSV -> dobra stara vremena. trisha, vrsta cvijeća nije bila presudna. svako cvijeće je lijepo. najviše volim poklanjati kaktuse ili sezonsko cvijeće, a karanfili su bili simbolikom više vezani uz 1. maj.
|
||||
|
||||
|
Quote:
), bitna je gesta! meni nekako žao šta nisam starija pa da sam proživjela i doživjela sve one plesnjake i sve ono o čemu slušam priče od starijih ... danas toga nema na žalost, ni plesnjaka, ni fešta ničeg ..danas je pravo čudo kad mladi (pogotovo muška populacija, sorry, al tako je) znaju plesat, jednostavno se nema gdje plesat, pa nećeš valjda u zadimljenom, krcatom disku plesat!?!?ehhh, malo sam ot otišla, al nemojte zamjerit .. stvarno DSV!
|
||||
|
||||
|
Pridružujem se čestitkama
|
||||
|
||||
|
Postovane drugarice, srecan vam Dan zena, (naravno, onima koji ga kao takvog dozivljavaju...) a da nadovezem svoju diskusiju na izlaganje druga maestra, je li, i 8.mart nam je uvezen iz Sjed.Am.Drz, naime tad su bili protesti u Chicagu...
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
na žalost toga više nema... pridružujem se željama svim curama, drugaricama i majkama
|
||||
|
||||
|
opa, ma ne bi mislila da se neko tog dana sjeti
al dobro, moram reći: od srca vam HVALA još postoje džentlmeni
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
A ima ih i u Velikoj Gorici.
|
||||
|
||||
|
da, ali to je bilo prije nego što sam se rodio, pa sam kao dijete to prihvatio, ušlo mi pod kožu. isto tako će današnja djeca prihvatiti st. valentine's day.
|
||||
|
||||
|
biti gentleman je velika stvar. to je dosta širok pojam, podrazumijeva puno toga, između ostalog i karakterni trening, odriče sebičnost... i želja mi je da jednog dana uspijem postati pravi gentleman...
. . . amerikanac: Hi, I am a bussinesman. englez: Hello, I am a gentleman. mujo: helou, aj em nepismen.
|
||||
|
||||
|
Pridružujem se čestitkama, sretan vama Vaš dan drage Naše djevojke!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Svim ženama a i onima koji se tako osjećaju sretan 8. mart
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Evo da i ja čestitam ! Sretan vam dan žena !
|
|
|
||||
|
||||
|
Sretno.
![]() ![]()
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
o hvala vam
|
![]() |
| Opcije Teme | |