![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Evo jedna ideja... Pretpostavljam da većina korisnika ovog foruma koriste Winamp kao jedan od programa za slušanje mp3ca pa bi bilo dobro da svatko od nas koji je spreman da svoje muzičke blago podijeli s ostalima napravi listu mp3 fajlova koje želi razmjenjivati i tu playlistu negdje uploada i stavi ovdje link. Ja imam webspace, ali ako nema može nazvati tu playlistu po svojem nicku i uploadati na naš gmail (npr. marek.m3u)... Ja sam u svoju listu stavio sve žive mp3 koje imam (ima tu i tambure, ali i popa, rocka, narodnjaka, ciganije, hrvatskih, srpskih, bosanskih, rumunjskih, čeških i slovačkih, uglavnom svega)...
Pa ideja je ovako, ako se nekome nešto svidi iz nečije kolekcije može napisati molbu da se to nešto uploada na gmail. Vjerujem da svatko od nas ima puno zanimljivih i rijetkih stvari koje bi i ostali možda htjeli čuti... Pa ono, otvaram temu sa svojom listom muzike (samo sejvajte i otvorite u winampu i onda stisnite tipku "J" (jump to file) za pretraživanje). Naravno, ja ću uploadati stvari koliko je u mojoj moći (da ne bi sad bilo pretjeranih zahtjeva). Evo link - http://web.vip.hr/h.ban.vip/sve.m3u Nadam se da ćemo uzajamno obogatiti naše kolekcije... U ovom threadu možete ostaviti i svoje želje za uploadom (jer primijetio sam da ljudi nekako uploadaju stvari po svojim preferencama što je ok, ali možda ima ljudi koji nikako ne mogu nabaviti neke stvari pa bi bilo u redu da si pomognemo).