![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ovogodišnje nominacije za Porin:
NAJBOLJI ALBUM FOLKLORNE GLAZBE 1."Ak sem ti srčeko ranil" - Kvartet Gubec 2."Ledina" - Slavonske lole 3."Lipa moja Slavonijo" - Ravnica Za ovu kategoriju predložene su još i: "Celo leto pevajuć" - Klencerice i KUD Horvati, "Konac djelo krasi" - Folklorni ansambl "Matija Gubec", "KUD Kraluš" - KUD Kraluš, "Tradicionalni plesovi Dalmacije" - Trio suveniri, "Za srce i dušu" - Podvinčani NAJBOLJA FOLKLORNA PJESMA 1."Baranjske noći" - Ravnica 2."Spoved" - Kvartet Gubec 3."U zemlju latinsku" - Rusulica Za ovu kategoriju predložene su još i: "Aj djevojka je molila svinjara" - Klencerice i KUD Horvati, "Kad procvatu jabuke" - Podvinčani, "Ledina" - Slavonske lole. Ovaj Porin je poput Dore sve gori i gori. Sramota je velika da do sada nisu uspjeli dodati dvije kategorije za tamburaše!!! Trebaju kategorije za najbolju pjesmu i album. Klape imaju svoju kategoriju ali se također mogu naći i u kategorijama za najbolju folklornu pjesmu i album!
|
|