![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Pozdrav ljudi!
Eto zanima me jel ima tko šta od albuma grupe Tajna, od Vlade Smiljanića. Imao sam nekada davno album koji je čini mi se sa Majićem odrađen pa isti i tražim. Tamo su spletovi "Kada padne prvi snijeg itf." onda pjesma "Blaž Lenger" ... Ako netko ima pliz nek na gmail pošalje. Unaprijed zahvalan Dinko |
|
|
||||
|
||||
|
u drugom postu si napisao da znaš vladu osobno, da ste radili nešto zajedno.
u tom slučaju je najbolje i najjednostavnije da od njega tražiš te snimke. i da te nikad nije vidio u životu, sigurno bi ti dao, a kako neće ovako. on je sve to i radio zbog toga da ostane zapis, dokument ljudima koji vole takvu muziku i koje to zanima, a ne zato da zaradi novce. ako imaš kontakt, nazovi ga.
|
||||
|
||||
|
Quote:
, nije problem nabaviti telefon ili ostalo ali ne bi ga htio kontaktirati samo zbog toga. Osim toga glupo mi je tražiti ga njegove stvari na taj način, bolje bi kupio cd ali tu kod mene ti je problem naći neke "poznatije" ako me razumiješ. On mi je i dao taj album ali se s vremenom zagubio, vjerovatno kod nekih mojih tamburaša (čitaj: nemoguće pronaći )Zato sam zamolio na ovaj način, pa i dalje ako netko ima molio bi. Thnx |
|
|
||||
|
||||
|
ok. razumijem situaciju. malo je glupo javiti mu se nakon dugog vremena i tražiti snimke...
|
||||
|
||||
|
@d.d. kako se zove taj album na kojem hrvoje svira ? znas li koje godine je izasao ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Draga moja Podravina, 1995
|
||||
|
||||
|
hvala saky, to nemam u svojoj kolekciji, mislio sam da je lp.
|
|
|
||||
|
||||
|
Njihova je pjesma Umro je stari tamburaš?
|
||||
|
||||
|
ako hoces uplodam na rapidshare pa ti saljem link..
@bando, je, ta je stvar na tom albumu
|
||||
|
||||
|
Quote:
http://crorec.hr/crorec.hr/izdanje.php?OBJECT_ID=105807 @saky ako nije problem, onaj rapidshare .... bilo bi ![]() A i ostale albume/stvari bi bilo dobro negdje staviti, ima Vlado dobrih stvari |
|
|
||||
|
||||
|
Eeee, to se traži već dugo. Jel možda netko ima tu pjesmu ?
|
|
|
||||
|
||||
|
stavim ja na rapid sutra, pa tko je zainteresiran nek mi se javi..
|