![]() |
Sretna vam nova godina
posto necu bit sposoban do neznam kad,zbog alkohola jel, da vam odma cestitam sretnu 2010 novu god.. puno sexa, ljubavi, i para zelim vam vas sexer ... pusaa
|
i tebi momak, kao i svim forumašima, bez izuzetaka, sretnu novu godinu želi
_maestro_ :) exeru, nemoj se ni javljati na forumu dok se ne osposobiš i regeneriraš potpuno, da nebi opet morao u deveti krug. :krez: |
Dragi moji
...puno sreće & zdravlja želim vam svima u novoj 2010toj!!!
|
Ljudi, sretna vam i uspješna, glazbom ispunjena 2010.! puno pusa od Trishe!
|
Svim kolegama i prijateljima tamburašima i tamburašicama, te svima koji vole dobru tamburašku glazbu, gdje god se nalazili, želim uspješnu i sretnu Novu godinu. Živili! :pivo:
|
sretna nova godina
SVIMA NA FORUMU SRETNA I USPJEŠNA NOVA 2010god.
|
efovo me dosos kuci sad samhehe
|
zadnji gosti piju pjevajući.....
dabogda nam svaki dan vaki bio !! trijezan, al do mise!! sretno i veselo svima!! |
Sretna Nova svim članovima foruma.
|
sretna nova
sretna nova svima meni je baš dobro počela !,nesta struje ajmo na intervenciju po mrkloj noći nateži žice na dalekovodu - kad neću na tamburi ,al bitno da se nešto nateže!
|
Sretna Nova Godina
Da mi budeš zdrav ko boca,
Nek ti žena što manje zvoca. Nek ti srce srećom treperi, Nek se novac tisućama mjeri. S dobrim gospodjama provodio dane, Auto te slušao bez mane. Zdravlja, seksa, benzina i love...šta bi više od Godine Nove!!!:krez: |
Nek vam bude dobra svega,
ne od našeg, od svojega, da vam žito dobro rodi, a živina da se plodi, da vam bude do vr’ kuce i odice i obuce, svakog ice, svakog pica bilog kruva, bilog ruva, slaninice, gibanice, pecenice, šljivovice, dobra vina i kulina. Haj, haj, uživaj! Haj, haj, uživaj! |
Sretna nova godina svim korisnicima foruma i kolegama tamburašima i tamburašicama! :)
|
sretna Nova 2010. svim forumašima :D
|
Sretna Nova 2010. g uz puno sreće, zdravlja, gemišta, svirki, novaca, talova i svega dobroga!
|
SVIMA SVEGA! :top:
sretna nova..... |
Sretna Nova!
|
SRETNO VAM BILO U OVOJ 10.-TOJ GODINI 2000.-NAM GODINE.
|
sretna Nova...
svima vama puno sreće, zdravlja, seksa, keksa, čokolade i bombona, ića, pića i novčića želi, lud, luđi, najluđi....... pa tek onda ja!?...aj u zdravlje.:bonk:
|
Čestitka
Sretna vam i uspješna nova 2010 godina!!!
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 13:41 sati. |