![]() |
Kontrabas
...jedan stari kontrabas izgubio dobar glas....
uglavnom jel ima neko mozda notne zapise ili bar da mi napise tonove koje moram svirat na toj berdi za tu stvar jer cujem da lik ima sto tisuca prohoda po cijelom vratu a neam zivaca ovih dana slusat taj svaki ton i skidat po sluhu,tj trudim se al neuspjeva mi a nemogu nabavit ni midi da otprilike skontam sta se dogadja pa bi bio zahvalan na ilo kakvoj pomoci il savjetu...fala |
hehe, koliko se ja razumijem u sviranje
mislim da ces morati slusati svaki ton ipak.... hehe |
jebote pa prolupat cu od toga,tak sam isto skido ono od safeta onaj sehidski rastanak jos u doba kad mi je sve to bilo strano pa sam skoro sobu razbio hehehe
no...ako je tako onda...berdu u ruke i sta drugo... |
Quote:
Quote:
(A) - (E) - G #F G E-----------------------------G-----------------E #F G ........ (H) - ---------D #C D H---H C #C D C H------D H--H C #C D D------ (#F)- ------------------A--------------A G------A--------------- |
bravo...
Quote:
chomp your begesh like Tzitzko!!! ...for only 19.99$ paypal |
a ja mislio tema o kontrabasu .... a jeeeeee
|
ej ljudovi, ajd neko samo da mi kaže iz kojeg se to dura/mola svira najčešće, iz kojeg najbolje zvuči?
|
G, e,
a onda jedan čiko poviče: "...a dur..." :D |
Quote:
|
Quote:
|
hvala
|
Quote:
Puno uspjeha i puno pozdrava! |
digital music mentor
ima jedan program koji iz mp3-a iščitava bas sekciju i akorde al nekad puno toga išćita i viška pa onda ti to po sluhu odrediš šta ti paše stretno:top:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 22:43 sati. |