![]() |
|
|
|||
|
|||
|
vidim koliko su postigli ti forumaši! koja je njihova pjesma na požegi? sjede kod kuće,i popili su svu pamet svijeta!
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
a i destak aktivnih forumaša je bilo na ovoj požegi (jasno sviralo) a dvaput tolko ih je bilo na prijašnjima i to neki po par puta neki su pratili Zvonka Bogdana i razno razne pjevače.......... a uostalom vidim da ovo baš tebi ništa ne znaći pa mi se neda pisat a ima toga još ako ti ne paše što većina misli nemoraš bit na forumu bio je jedan zvao se exer pa ga sad više neam
|
||||
|
||||
|
ma ko got da je kad takve stvari piše mogo bi se barem predstavit da znamo ko to piše ali nevjerujem da će se otkrit ipak je on neka manga u toj muzici a svaka čast ako je ali......
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() a gdje ti sjediš?
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
exer je opet na forumu, sam se predstavio kao zvone_20
|
|||
|
|||
|
nikog nisam imao namjeru vrijeđati! ni najmanje! svi ste se omah naljutili! nisam nikakva poznata ličnost! slušam slavonsku glazbu odkad znam za sebe! svatko nešto voli,a ja volim tu glazbu! i takve pjesme! i osjećam se pozvanim da branim takvu glazbu,kao što vi branite tekvu vrstu glazbe koju volite!
|
|
|
||||
|
||||
|
znam... ali ne moze pisat neki stvari... on ce bit bairani opet
|
||||
|
||||
|
Quote:
koji su postigli stvarno puno a i mi volimo to samo nas većina ne voli taj ićin pristup ali ko voli nek izvoli o ukusima se ne raspravlja a bez daljnjeg da mozes pisat svoje mišljenje ali si odma napao nas forumaše pa smo se i mi digli u obranu p.s. Dobro Došao
Kad tambure zašute kad se svjetla ugase Otišlo mi društvo i prijatelj znan zadnje piće pijem sam! Last edited by matija_vg; 01-09-2007 at 23:51. |
|
|
|||
|
|||
|
ok!
|
|
|
||||
|
||||
|
to svakako...ali kad tad će ga banirati opet!
|
||||
|
||||
|
dobro došao na forum! ja sam se već uplašio da si ića kako si krenuo u napad!
|
||||
|
||||
|
Quote:
i sve što većina nas zna, nije naučila sjedeći kod kuće, nego aktivno se baveći tim što vole. evo, na primjer, potpuno je neuobičajeno da na uglednim festivalima jedan izvođač izlazi 5 puta, da jedan autor ima na jednom festivalu 5 svojih pjesama, a sve na istu foru i s jednakim scenskim nastupom. ali to vrijedi za ugledne festivale. a šta je s požeškim? ovakvi gafovi organizatora ne pridonose boljitku.
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 01-09-2007 at 23:54. |
|
|
|||
|
|||
|
nisam htjeo da se netko naljuti! nikoga od vas ne znam,ali nadam se da ću kroz razgovor imati priliku vas upoznati!
|
|
|
||||
|
||||
|
Tako je maestro...ne dopustivo je da jedan autor ima 7 pjesma i jedan losija od druge....a moglo je doci sedam drugih autora sa boljim pjesmama...
ja sam autor i drago mi je da je moja pjesma bila u zavrsnoj veceri...i ne bi pristao da ide vise mojih pjsama jer onda ne bi bio festival...ma koliko se autor trudio da bude razlicit kopira se...pa ne moze mi netko reci da doticni autor ima toliko inspiracija da za godinu dana napise tolike tekstove,glazbu,aranzmane i sto ja znam sve....tu se nesto treba promijeniti... hrvoje111 |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
evo još malo slika...
ićo u akciji ![]() jedan od pionira današnje tamburaške glazbe ![]() prijatelju, nije lako, al sve su oni meni ![]() edit: škoru nisam ufatio
|
|||
|
|||
|
maestro,imaš pravo! opet lole sa sve je ona bila meni,i prijateljuuuuu....
|
|
|
||||
|
||||
|
jeste primjetili kako se vojvodić nije mogao sjetiti početka druge strofe.
pa je kruno bio na mukama... 2 takta su držali jedan ton dok se robertu nije upalila žaruljica. dobro je dražić to izvukao, već mi se učinilo da bi se mogli raspasti. trema, zbunio se pjevač... ![]() tu negdje je to bilo...
|