![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Danas u hotelu Bunčić u Vrbovcu: "Revija u slici" - aukcija slika, modna revija sa revijom frizura i revijom cvijeća...
U zabavnom dijelu nastupit će Zvonko Bogdan i T.S. Svita. Ulaz je 100 kn koliko sam čuo.
|
|||
|
|||
|
Evo u utorak 16.12.2008. budu Šarmeri (njih 2) i nas dva bračista u bertiji "Špica" u Markuševcu - Štefanovec svirali laganu svirku... Ja bum se trudil da to postane češće, naravno vjerovatno petkom
|
|||
|
|||
|
Oj ljudi, jel zna ko jel ima di u Zagrebu ili okolici d se daju kvalitetno poslušati sevdalinke?
- osim kad miro navračić zasvira u tamburašima -
|
||||
|
||||
|
12.12.'08. Mr. Jack.... Stenjevac, Zagreb.....TAMBURAŠI....
Inače, petkom u CAPITANO BAR-u, T.S. "U LAGANOM RITMU"
|
||||
|
||||
|
Quote:
Večeras mi (Savski Valovi) tamburamo na Jelenovcu... EDIT: E, da, i nije StenjevAc nego je StenjevEc... Isto kak nije Markuševac, Črnomerac itd. itd. nego -ec...
|
||||
|
||||
|
Quote:
U vezi ovog u Capitano baru,mi danas ne sviramo već je prebačeno za sutra jer je danas nekakav privatan party tamo. I da samo javim to nije stalna gaža istina je da smo svirali već par puta petkom tamo,ali nije za stalno. Dora si ti bila u Capitanu?? |
|
|
||||
|
||||
|
slomljenasali
srca danas na jelenovcu također u drugoj |
|
|
||||
|
||||
|
Hehe, znači vi ste ti drugi tamburaši... Znali smo da su još neki drugi tamburaši u igri (za privatnu feštu?) al' nismo znali koji... Ajd' pa se vidimo onda.
Tj. ja sam zabrij'o jel', možda, ono... ili ne? Jel' sviraš ti, oženjen, u Srcima?
|
||||
|
||||
|
Oženjen je novi basista slomljenih srca
|
|
|
||||
|
||||
|
Oj ljudi! Pa gdje se sad može izać na neku tamburašku zabavu u Brodu?
Dosadno je ovo vrijeme ubi Bože, a nije ni Božić ni Nova bez pisme. Ni Pivnica nema više ono ko prije svakog petka, sad su neki električari. Recite molim vas da imaju makar neki svatovi, krstitke... Enibadi!
|
|
|
||||
|
||||
|
Večeras Slobodnica, Truck, 22h...dođi, vidi, popij!
|
|||
|
|||
|
Jel romi sada rade u Zagrebu? Gdje sviraju? Propast Sveta?
Jel ce bogdan imati neke svirke u Hrvatskoj? |
|
|
||||
|
||||
|
slomljena srca u ponedeljak 29.12. u night club caffe "smash" adamovec od osam navečer
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Pa jel se onda u Brodu može gdje kvalitetno izać na koji tambura party? Ono nedavno su bili u Alfi Graničari al ne bi reko da će im to bit stalna gaža, dal možda znaš ćosa jel ima sad štogod u Brodu od kakvih kulturno-edukacijskko-tamburaških događaja? |
|
|
|||
|
|||
|
....jel zna neko zrinoslava alilovića iz sl.broda???...
edit: nije tamburaš al trebam kontakt ako neko ima, thnx |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Proslu subotu sam bio u Boi, tamo svirao TS Evergreen, i to išao zato što kolega tu svira |
|
|
||||
|
||||
|
koliko znam sinoć je svirao Šokački cvit u Boi.
|
||||
|
||||
|
Pa nije prošlo tako dugo vremena kad sam rekao da tambura u "Pivnici" neće još dugo svirati...neki ljudi nikad neće imati sluha za dobre stvari.
"Boa" je dobro krenula, sinoć je bilo prepuno, do 4h ujutro! Sa vlasnikom sam razgovarao i vidim da je zainteresiran da se nastavi sa tamburaškim večerima i dalje, bez prekida, a "između redaka" da se naslutiti da mu i nije toliko do extra brze zarade već polagano privikavati ljude, što je dobra stvar! I ono što je vrlo važno to je da tamo tambura svira SUBOTOM, što dakako rezultira većim brojem ljudi.
|
||||
|
||||
|
Quote:
samo da se nastavi i održi tako.
|