![]() |
|
|
||||
|
||||
|
to ti je 3 min posla.. napisi si sam
|
|
|
||||
|
||||
|
od TZD????????????
|
||||
|
||||
|
A vjerovatno ima njihovu live verziju ak misli na Tiho tece Sava pokraj ravnog srema......a ja imam još par verzija doma od Bečarske duše od Contre.....i mislim da je to narodna
|
||||
|
||||
|
nije narodna. vidio sam negdje ime autora, ali nisam zapamtio. uglavnom, puno bendova izvodi tu pjesmu.
|
||||
|
||||
|
Evo malo prije Štef i pjesma Slavonijo za te palim svijeću... Malo mi je glupo na početku kada ide ...dok me primaš bisernicom prati... nekako mi to čudno! Ako je primaš zašto svira bisernicu?!
|
||||
|
||||
|
Quote:
Tiho teču Sava M.Radosavljević/B.Cvetinović
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Viš to nisam nikad skužio... mladi primaš na violini
A čuj, možda je on uzeo violinu i trzalicu pa opleo, nije čovjek imao prim pri ruci a malu trebalo zbarit
|
||||
|
||||
|
primaš je onaj koji svira vodeći instrument u sastavu.
u madjarskim sastavima je to violinist... recimo roby lakatos je najpoznatiji madjarski primaš. očigledno je prim tambura dobila ima po primašu, a ne primaš po primu, jer su primaši postojali davno prije primova.
|
||||
|
||||
|
Jel hoćeš uploadat na gmail tu verziju ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Može nema frke to je ubiti cjeli mix al sad idem na probu pa kad dođem doma, samo nezna jel ko to uploado jer mi je u sjećanju da je to je T.E. 1 onih osam mixeva....
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
.............. volim, volim da te volim. Želim biti samo tvoj. Ti si želja mojih snova, ti si moja sudbina. .......................................
|
|
|
||||
|
||||
|
Radoslav Rodic Roki
|
|||
|
|||
|
znali netko pjesmu lulo moja srebrom okovana, i bio bih jak zahvalan kad bi mi ju netko mogao dati u audio ili notnom zapisu.pozdrav tamburašima
|
|
|
||||
|
||||
|
Bilo bi lijepo da se predstaviš http://forum.tambura.com.hr/forumdisplay.php?f=9
Što se lule tiče: Boskic i Bako - Lulo moja ili Lulo moja - Nikola Jaramazović EDIT: Lulo moja srebrom okovana Lulo moja srebrom okovana pusio bi al' nemam duvana vec nedelju dana ja nemam duvana al' nemam ni para da kupim cigara Torba place sto slanine nema a cutura sto rakije nema slaninu ne przim cuturu ne drzim nemam sta da jedem moram da prilegnem Taman leg'o, krevet se provali komsija mi kolibu zapali Koliba se rusi dim da me ugusi nemam gde da legnem moram da pobegnem Note nemam a budući da ih i neznam nebi mi ništa ni značile! Zato lepo na uvce da skidaš
Last edited by buky1; 31-03-2008 at 13:43. |
|
|
||||
|
||||
|
Ajde neka netko pametan i dovoljno lud napiše romski tekst od Rajno i Dve gitare,potreba je velika,zahvaljujem vrlo
|
||||
|
||||
|
Quote:
Zhalabna zanyli Sertse pamyatny napyev Mily eta tyli. Veter polye vassilki (ba) Dalnaya daroga Sertse noyet at taski Na dushe trevoga. Chorus: |: Ekh raz yeshchoras Yeshcho mnoga mnogaras Ekh ekh raz da yeshchoras Yeshchomnoga mnogaras. :| Pagavari-zhe ty so mnoyu Padruga semistrunnaya Fsya dusha palna taboyu A noch takaya lunnaya. Gdye balit, chto balit Galava s pakhmelia Sevodnya pyom, zaftra pyom Tseluyu nedyelyu. Chorus: U menya byla zhena Ana mnye izmenila Izmenila tol'ka raz A patom reshila. Na garye stayit al'kha Par garoyu vyshenya Paren' lyubil tsiganochku Ana zamush vyshla. Chorus:
|
||||
|
||||
|
Quote:
http://ekiosk.tisak.hr/izdavaci/prof...omskih_pjesama |
|
|
||||
|
||||
|
jel moze tekst od mila majko salji me na vodu
trecu kiticu ne razumijem sta kaze ni audio snimku ni onu verziju od bogdana s yubita hvala
|
|