![]() |
|
|
||||
|
||||
|
U jelena rogovi i uši
Jer mu ženu druga kita buši |
|
|
||||
|
||||
|
Dragi sviraczs sad se faca pravi,
oženi se, pa nas zaboravi!
|
||||
|
||||
|
Quote:
ili maloj cijele dane meće! Podigne se sedam, osam puta pa t' uleti moja kara ljuta Svi bre, nešto napali na mene kan'te me se jebaću vam žene ![]() Onaj 'ko se ljuti na bećarac natakne ga na kurac magarac Quote:
************************ Oj Hrvoje al si se raspis'o koda si mi noćas k**** sis'o... ************************
|
||||
|
||||
|
Quote:
Uzivaj! |
|
|
||||
|
||||
|
Treba prvo počet s nekičim lakšim (bečarci) da bi se pisale prave pjesme ! Buky će kroz izvjesno vrijeme zamijenit pokojnog Novkovića !
Pozdrav, Ivso 111,1 promil
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
A moraš priznati i da ti uživaš pomalo, inače ne bi pisao ovako strastvene postove...Evo jedan cugerski: Da je meni kad se kući vratim leć u krevet a da ne povratim
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO TAMBURA, TAMBURAŠA CURA I SNAŠA SUDSKO POVJERENSTVO ZA PRAĆENE ČEDNOSTI I PRISTOJNOSTI TAMBURAŠKOG FORUMA NEGDJE U PRIPIZDINI 48 38112 PRČEVRAGOVIĆI PREDMET: Bećarci i ostale gadarije od strane BUKY1 Slijedom pritužbe Hrvoja111 sudsko povjerenstvo za praćenje čednosti i pristojnosti Tamburaškog foruma nakon dugotrajne analize donijelo je sljedeće zaključke:
Pogledavši potpis okrivljenoga, lijepo piše da je pusta seljačina tako da nešto drugo osim primitivizma i ne možemo očekivati od istoga! Osim toga, sama riječ bećarac je izvučena iz riječi bećar, a ruku na srce, svi znamo da bećari i nisu bili nešto previše intelektualno nastrojeni, kako ponašanjem pa tako i stilom života /u se, na se, i podase / tako da ni ste strane primitivizam nije moguće izbjeći. Sljedom izrečenog donosi se sljedećeR J E Š E N J E Okrivljeni je dužan prestati javno iznositi bećarce u kojim se spominju muški, ženski ili drugi spolni iliti reprodukcijski organi, te korištenja istih. Dozvoljava se spominjanje istih samo u privatnim porukama koje neće biti dostupne široj javnosti. Unatoč ovom rješenju, okrivljeni smije iste spominjati na temi Cajka, ali samo u promotivne svrhe. Sljedom navedenog, zaključak je da prostih bećaraca više nema! Emisija za selo i poljoprivredu završena! Protiv ovoga rješenja okrivljeni se može žaliti upravi Vodovoda uz roku od sedam dana uz pristrojbu od 50,00 kn! Ministar Prcko Jebivjetar
|
||||
|
||||
|
Quote:
pola spisa bez pičke i sisa Brzo nam se ispravi pa deri kome krivo kitu napuhivo |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
a za sisom i pičkom uzdišem
|
||||
|
||||
|
Quote:
hoćeš mi biti učitelj??
|
||||
|
||||
|
Care
|
||||
|
||||
|
[quote=kontra_K;4
hoćeš mi biti učitelj?? [/quote]Pa dobro, nemojte sad previše da me hvalite, evo, neugodno mi već
|
||||
|
||||
|
Ajde buky, ne pravi se finim,
svi te hvale, i ja ti se divim! jaooo buky, napim ti se krvi!!! di se jeb..... tu si uvijek prvi! buky sklada erotski becarac, al je bebast, ko kak'i djecarac!!
|
||||
|
||||
|
Poč'o smišljat bećarce Jesence,
Al ih "slaže", 'bem ga u dupence!!!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
bravo kralju
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
...a za disleskiju...dilseksiju...ma disleksiju?
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
nije to (samo) disleksija
|
||||
|
||||
|
Volim popit, majko moja stara,
svake noći sanjam konobara. Kada umrem, posadite bršljan, neka ouzi po bećarskoj guzi. I pokraj groba moga ostavite gajbu Ožujskoga.
|
||||
|
||||
|
Čini se da netko ima problema sa desetercima
|