![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
A ti želiš poginit ili?!?!?!?
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Napisao sam već negdje da više nisam tamburaš ali da je tambura u srcu...znači nije tamburaška gaža.
Restoran "Vilibald" na staroj karlovačkoj....bend se zove "BRAVO" vidi: www.bravo-band.com |
|
|
||||
|
||||
|
15. veljače, biti će fine svirke u REŠETARIMA (NG) , humanitarni koncert za jednog bolesnog dečka.
Sviraju: Širok šor, Lole (bivše Reštaračke), Sjenke, Estam, Prijatelji, Slavonija Band. U Novoj Kapeli na pokladni ponedjeljak, maskenbal sa Slavonskim Lolama, kao i svake godine
|
||||
|
||||
|
Servus! Jel zna neto jel ima veceras svirka u Lake City-u na Jarunu, i tko svira?
|
|
|
||||
|
||||
|
Nema više svirke srijedom u Lake city, a do prošle srijede je svirala "Prava Stvar".
Sad ne znam kakav je program srijedom. provjeri na netu
|
||||
|
||||
|
Nemrem nista nac na netu, pise da sviraju tamburasi, al to je bilo, ko sto kazes, do prosle srijede...mene zanimalo ako netko zna jel ima kaj veceras....
|
|
|
||||
|
||||
|
Zvao sam sad kontakt broj s neta, kaze frajer da veceras nema nista....
|
|
|
||||
|
||||
|
subota, 17.02.2007.
Cvjetni trg , Trg Petra Preradovića ETNO-URBANI PROGRAM - POKLADNE FOLKLORNE TRADICIJ 11,00 - Cvjetni trg – «FAŠNIČKA POVORKA» (Cvjetni trg, Bogovićeva ulica - Gajeva ulica - Teslina ulica - Cvjetni trg) 12,00 – 13:30 - Cvjetni trg - «FAŠNIK V SRCU ZAGREBA - pokladne folklorne tradicije» PROGRAM koncerta folklornih ansambala 1. GAJDAŠKI ZBOR – sviranje na gajdama Priredio: Stjepan Večković Izvodi: Gajdaški zbor 2. KASTAVSKI ZVONČARI – karnevalski likovi iz Halubja, Brguđana i Žejana Priredio: Dubravko Radić Izvodi: SKUD «I. G. Kovačić», Zagreb 3. SLAVONSKE POKLADE Za scenu priredili: dr. Ivan Ivančan, Gordan Vrankovečki, Zoran Jakunić i Mirjana Crnko Izvodi: FA «Zagreb-Markovac», Zagreb 4. DOBRA VAM VEČER SVATI – fašnička svadba iz Međimurja Autor koreografije: Goran Knežević Glazbena obrada: Dražen Varga Izvodi: KUD „Croatia“, Zagreb 5. BUBNJARI – karnevalski običaji Kastavštine 6. KORANTI – slovenski pokladni običaji iz Videma kod Ptuja Priredio: Janko Jerenko Izvodi: FD „Lancova vas“, Videm, Slovenija 7. POKLADE SU I LUDI SU DANI - pokladni motivi iz Brodskog Posavlja Priredio: Dubravko Radić Izvodi: SKUD «I. G. Kovačić», Zagreb 8. BARANJSKE BUŠE - pokladni običaji Hrvata u okolici Mohača, Mađarska Autor koreografije: Branimir Milas Glazbena obrada: Mario Pleše Izvodi: KUD «Sesvetska sela», Zagreb 9. FAŠNIK U PREPUŠTOVCU – fašnički običaji iz Prepuštovca Za scenu priredila: Nada Tuškan Glazbu prilagodio: Nikola Tuškan Izvodi: KUD «Preslica», Zagreb |
|
|
||||
|
||||
|
hmm..maestro, jel ti nesto cudno mozda?
|
||||
|
||||
|
taj program je sastavljao netko bez dovoljno podataka... najvjerojatnije.
|
||||
|
||||
|
Saky! mi se onda vidimo u subotu
|
||||
|
||||
|
vidimo se
|
||||
|
||||
|
Kad ste vi na redu i do kad ste tamo dečki i ja bi vas nekoliko htjeli sresti i upoznati
|
|
|
||||
|
||||
|
u 11 i 15 pocinje povorka koja ide centrom, (Cvjetni, Teslina, Bogoviceva..neznam tocno) i onda u 12 pocinju nastupi..eto, pa ako ces imat vremena doleti
zivio!
|
||||
|
||||
|
Eto da podsjetim:
4. Prigorski dan 18. 02. 07. 19.00 - KD Vatroslav Lisinski HKPD "Bosiljak", Čučerje KSPD "Sljeme", Šestine HSPD "Podgorac", Gračani HKUD "Prigorec", Markuševec KUD " Frankopan – Remete" FIS - "Remete" - Remete u zajedničkom dijelu cca 60-70 tamburaša Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
bogoviceva, gajeva, teslina, preradoviceva-cvjetni trg
|
||||
|
||||
|
ma nemam ja pojma..ja sam samo bubao ulice ovako napamet
|
||||
|
||||
|
nisam te vidio tamo na cvjetnom trgu. izgleda da je proba potrajala....
|