![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ovako...tražim note od pjesme Sve je ona meni...ali ovaj put mi je zbilja hitno i trebaju mi note od te pjesme....zbilja bih moli nekoga tko ima te note da ih postavi ili da mi ih posalje.. unaprijed hvala
|
|
|
||||
|
||||
|
Daj me nemoj jebat.
|
|||
|
|||
|
pa jeli nitko nema ..... ili svi na forumu spavaju...a prije bi reko da svi na forumu spavaju
|
|
|
||||
|
||||
|
daj mi mail
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
eo ovako.. bio bih zahvalan onima koji imaju i mogu poslati note (partiture) od nekih ponatijih pjesama (slavonskih, dalmatinskih, zagorskih... da skratim: sve i svašta). može na marijo.vk91@gmail.com
|
||||
|
||||
|
jel ima netko mozda note za cjeli orkestar od jasinog kola??(ako ima u gp ili encore)ali i nemora u tim programima sam da si mogu to skinit i da ih imam na kompu
|
|
|
|||
|
|||
|
Ima li tko note od DIKE - Dunavska čežnja
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
e ljudi jel ima tko note za pjesmu Oko garavo
|
|
|
||||
|
||||
|
Ima gospodin Barba, poslo bih ti ja svoje, ali su izbljedile od vježbanja.
|
|||
|
|||
|
imam ja pa ako ti još treba pošaljem ti na mail
|
|
|
|||
|
|||
|
Da li netko ima note za:
Konji bili konji vrani i Ej tamburo nemogu nigdje pronaći i koga sam god pitao nema ako netko ima bio bi jako zahvalan kada bi mi poslao Hvala! |
|
|
||||
|
||||
|
Poslao sam mu PM, ali nije mi odgovorio... A i s tim notama sto čuda bilo, na kraju uopće niste dobili moj aranžman, nego moj plus Makarovi dodaci (on je radio prijepis u Sibeliusu, budući da im Encore ne paše)...
Manje više je to to, ali opet...
|
||||
|
||||
|
OBAVIJEST: Ova tema, koja se zvala "Tražim note..." je preimenovana u "Jel' ima tko (note)" zbog lakšeg uočavanja, tj. razlikovanja ove teme i one u kojoj se traže mp3-ce.
|
|||
|
|||
|
Quote:
MILISEVIC11@gmail.com |
|
|
||||
|
||||
|
nisu note, nego samo akordi, transkripcija za gitaru, puno tabulatura za gitaru, ali vjerujem da ste svi dovoljno sposobni to prokuziti. naravno, nije to "to" jer dobar dio trazi bas NOTE, ali mislim da je stranica www.2akordi.net dobar pocetak ukoliko nekome treba.
na toj stranici nema, barem ja dosad nisam vidio, tamburaske glazbe, ali ima svega, rock, pop, zabavne, domaci proizvodi uglavnom... izvinjavam se ako je dupli post, t.j. ako je netko vec objavio ovu stranicu u ovoj temi jer nisam sve citao. ne znam dali ce ikome pomoci samo akordi ukoliko nije bas pocetnik koji jos nije naucio skinuti harme po sluhu, ali meni je u prvih mjesec dana sa gitarom dosta pomogla stranica. u svakom slucaju, ko voli nek izvoli, jelte... dakle: www.2akordi.net |
|
|
|||
|
|||
|
Evo ljudi dam Vam dam popis nota što ja imam. Pa ako netko hoće nek se javi, ima od pjesmica do lijepih pjesama
Neke note imam raspisano za sve instrumente a samo par je raspisano za 1. glas i 2. glashajdmo, braco sada Na četiri pasa Na dva pasa Tu je moje rodno selo Jamolaya Jabučica Sirotica Nebesko kolo Vidino kolo ova naša livada... Posavski drmež Fijaker stari Govori se da me varaš Cardasz (neznam koji točno, batorek raspisao note za to) Poskakanac Divojačko kolo Šokac (iz A i E dura) Tandora Sve dok Dunav protiče Zita Na te mislim Ne dirajte mi ravnicu Slavonski bećarac Starosplitski plesovi Kad čujem tambure i dođi, lolo Seoska sam lola Vesela je šokadija |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
salji na mail,galop kolo,jeftanovicevo kolo,dunda kolo!!!! saljem sto imam a imam mnooooooogo!!! pzelimir@gmail.com zeljko |
![]() |
|
|