![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Evo i naše s polufinalne , a veceras pratimo Vladu....pozdrav http://www.youtube.com/watch?v=p6Vce9lwJvk |
|
|
||||
|
||||
|
Slušam na Hrvatskom Šokačkom Radiju prijenos... Upravo su Lole, i imaju bubnjeve! Kaj bi exer na to rek'o, haha...
Inače pjesma je ok, "Pismo majci", mislim da će se uskoro počet tražit na svirkama...
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
najjači su ovi koji idu na playback,ljudi gledaju pa komentiraju kako dobro zvuče
Last edited by kaca; 06-09-2010 at 16:22. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Evo i malo Castruma sa polufinala 2010.
http://www.youtube.com/watch?v=qzQ-bPQVSlE http://www.youtube.com/watch?v=sDz-Z4qpAAg |
|
|
||||
|
||||
|
Ne znam ak ste čuli provalu voditeljice koja je umjesto Slavonskih, najavila ZLATNE Dukate...
![]() A danas čujem na Narodnom da je Ićo popizdio i u interviewu je rek'o da ta žena ne zna radit svoj posao i da se okani toga i kak je to njoj na sramotu... Valjda neće opet čakiju izvuć...
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
na to je trebalo mislit kad je davao ime bandu...a sad se kao ljuti a ime mu je plagijat!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
ma nemoj, zašto bi on o tome morao misliti??
slavonski i zlatni su dvije različite riječi o kojima je na konferanski trebalo voditi računa... čisti primjer koliko ljudi napamet čitaju i zaključuju ![]() koliko je još bendova kojima se naziv sastoji od dvije riječi, i gdje prva počinje sa istom, najčešće "slavnonski/a/e *nešta" . postoje dvije grupe "Valentino" (električari), i jedina razlika je kad se spomene od kud dolaze, Pž ili Sb...naravno, bendovi nisu registrirani pa to još uvijek mogu tako...
|
||||
|
||||
|
Quote:
http://www.forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=717 |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() moja tetka treba vald misliti o tome kako će ića dati ime svom bendu. nikako gosn grujo. ![]() slavonski i zlatni su dvije različite riječi, ali dukati su u jednom i drugom imenu. na ićinu žalost, zlatni, a ne slavonski dukati su u tamburaškom miljeu postali pojam. kad netko spomene dukate, zna se na koga se misli, pa zvali se oni 100 puta NHT. i šta taj smiješni narcisoid ima praviti drame oko najobičnijeg lapsusa voditeljice. dešavale su se takve stvari i vrhunskim spikerima... ajd da ja nazovem svoj bend falling stones i onda se čudim da se netko zabuni i kaže rolling stones. ma nemoj.
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
ali to nema veze. bitnije je tko je snažnije isfurao ime tamburaškog benda DUKATI. i pojam beatles postoji ko zna od kada. |
|
|
||||
|
||||
|
Treba li onda nove Zlatne dukate poistovjetiti sa već proslavljenim? to je onda isto, tako ispada...jer dukati su dukati...
gledam samo realno, oni se mogu zvati Slavonski dukati, mogu se zvati i samo Dukati, a to što je ića komentirao me ne zanima previše...
|
||||
|
||||
|
Quote:
a ako postoje, ne trebaju se niti čuditi, a još manje buniti ako ih netko zabunom zamijeni s majićevom bandom. sami su birali ime, nek sami snose i odgovornost i posljedice. punoljetni su valjda. kakva frka i bijes oko najobičnijeg lapsusa? pretjerano pridavanje značaja takvom detalju ukazuje na neke druge stvari, a ne ono o čemu grujo rozga. pa nije to ostavinska rasprava da se ne smije dogoditi zabuna u imenu nekog od nasljednika.
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() Mislim da uopće nije bitno zašto se Ića okomio na voditeljicu, nego bolna činjenica da se sve radi šlampavo. Ta tema se proteže više godina na forumu, a u stvarnosti se događa i puno duže. To nas uvijek vraća na temu o standardima u tamburaškoj glazbi i produkciji, kojih nažalost još uvijek nema. |
|
|
||||
|
||||
|
pa u biti i nije bitno, ali kad se već povela priča o njegovom okomljavanju...
da. priča se stalno vrti i vraća na nekoliko ključnih tema/problema... |
|
|
||||
|
||||
|
evo još jedne izjave voditeljice konferanse koja je ujedno i voditeljica emisije na lokalnoj tv postaji...
"a sljedeći nastupači su...." ![]() ![]() pa zar nije pravilnije izvođači, ili eventualno nastupatelji jer je i to nekoliko puta ponovila.... koliko mi imamo bogat materinji jezik, pa svakog dana nastaje na stotinu novih imenica, glagola, predikata....
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() edit: inače upotreba izraza "nastupači" ukazuje na voditeljičinu nedostatnu obrazovanost, nepoznavanje jezika ili možda na zafrkanciju, dok njena zamjena slavonskih dukata zlatnima ima sasvim drugi uzrok. da ne miješamo kruške i jabuke. Last edited by _maestro_; 07-09-2010 at 12:59. |
![]() |
|
|