![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja stvarno ne znam zašto se ljudi tako lako hvataju na provokacije...
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Cura svira u "Ledini" iz Cernika, Kulendara s ovog foruma je primaš u tom bendu pa možeš njega pitat ako ti želi dat neki njen kontakt...
|
||||
|
||||
|
Quote:
ako si svirao na svim koncertima, onda bi se, kao i većina svirača i dirigenata, trebao složiti da je organizacija bila neusporedivo bolja ove godine, a ako nisi... onda lupetaš
|
|
|
|||
|
|||
|
Hrvoje, puno ti hvala...
|
|
|
||||
|
||||
|
LoL, ove godine je bilo najbolje kolko sam cuo... sto se tice svega... sviraci spremniji, bolji... Organizacija bolja... tako da...
Btw ako ovako nastavim, mozda i mene vidite u Lisinskom sljedece godine... ali ko zna... |
|
|
||||
|
||||
|
Čovjek dobro kaže!!! Manfred-Uvezi rapsodije. Prvi je koncert koliko sam ja cuo 15 puta bolji od ovog 3. I duze je trajalo
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
pa dobro, ali je li itko na ovom forumu u stanju obrazložiti ZAŠTO je prvi koncert bio bolji od zadnjeg...
kad nešto tvrdite, valjda znate zašto to tvrdite, šta je to bilo bolje. @ ej00jesence: ako je dulje trajao, ne mora značiti da je bio bolji. kvaliteta i kvantiteta nisu ista stvar.
|
||||
|
||||
|
Quote:
Ma nisam tako mislio po duzini. Zapravo sam mislio na to da smo mogli duze uzivati u rapsodiji. I nekako je raspored pjesama bio bolji 1. godine. Veselija je atmosfera bila!!
|
||||
|
||||
|
Znači, najvažnije je na rapsodiji dobro se ubit prije i poslije koncerta. Jebeš kvalitetu svirke. Jesi to mislio? Kaj je s drugim koncertom? Kakva je tam bila atmosfera?
|
||||
|
||||
|
Jel sad namrerno to pokusavas preoblikovat il??? Znas tocno na sto mislim al govoris nesto 3.
|
||||
|
||||
|
Ma ne, samo pokušavam isprovocirati nekakvu reakciju.
Sve što sam pročital o rapsodiji na ovoj temi je kolko je ko spil i kolko košta jeger u kavani.
Last edited by Miha; 19-05-2008 at 19:02. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
e moj zuki ....jos da naucis i svirati.....
![]() ma šalim se.....treba nosit bas 2 kilometra kroz gustu mrakaču kroz šumu |
|
|
||||
|
||||
|
ko ide u Vukovar? je neidem, prokleti ispit
.....
|
|
|
||||
|
||||
|
a što ima u vukovaru?
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Kako je to zamišljeno? Ja dolazim, ali ne znam hoće li se ostajati 2-3 dana? Ili samo dođemo i odsviramo?
|