![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
ja sam u hgz-u ostavio godine i godine zivota, od treme koju sam tamo uvijek imo, nastupao sam solo uz klavir i u raznim kombinacijama, komornim ili orkestralnim, tambure je stvarno u puno u hgz-u već godinama, al to ne daje nikakav pomak.
|
||||
|
||||
|
joj, šta ste se uhvatili tog hgz-a.
ionako sam ga spominjao u nekom desetom kontekstu, kojeg niste dobro skužili ili ga ja nisam dobro objasnio, svejedno. sve skupa uopće nije bitno za ovu temu. ukratko: nigdje nisam tvrdio da nastup u hgz-u može sam po sebi biti uzrok bilo kakvim pomacima. želja mi je da tambura u hgz-u bude posljedica tih eventualnih pomaka. i pri tom mislim na koncerte tamburaške glazbe, a ne produkcijske nastupe učenika glazbenih škola... šokačka rapsodija već može biti uzrok nekih pozitivnih pomaka... a to i jest tema. šokačka rapsodija.
|
||||
|
||||
|
@maestro
A zašto Vas nije bilo ove godine među nama,samo ste bili navratili...?
|
||||
|
||||
|
ove godine je rapsodija bila početkom svibnja, tako da nisam uspio uskladiti ostale obaveze koje imam prema folklorašima s kojima radim. oni isto tokom svibnja imaju svoje godišnje smotre, koncerte i nastupe, i u intenzivnoj sam gužvi još do kraja ovog tjedna. (radim u 4 kud-a)
kad je trebalo definitivno odlučiti idem li ili ne na šokačku rapsodiju, nisam znao hoću li stići sve odraditi, pa sam ziheraški odustao. nisam bio niti na samom koncertu, jer sam u to vrijeme imao probu s goranovcima. iz istog razloga nisam stigao niti na majićev memorijal, nego sam došao sutradan. ostatak vremena koji sam imao na raspolaganju sam bio tamo s vama, najviše prvi dan, u nedjelju. vi koji ste bili na toj probi, u nedjelju mogli ste vidjeti da je tamo sjedio i branko pavlović, kako to tamburaši vole reći - najbolji živi tamburaš na svijetu i mogu reći da je čovjek bio iznenađen i kvalitetom i brojem tamburaša i repertoarom.
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 12-05-2008 at 11:49. |
|
|
||||
|
||||
|
Evo malo slika (doduše,loših,ali su pravi likovi na njima!)
Last edited by rodjo; 05-07-2009 at 18:16. |
|
|
||||
|
||||
|
haahha
zvone!!! ko da si se usro
|
|
|
||||
|
||||
|
Ma to je loša rezolucija na rodjinom fotiću, čini ti se
|
|
|
|||
|
|||
|
Imam jedno pitanje vezano uz pjevačicu Anu Piljić koja je pjevala pjesmu "Hvala ti srce"... Ne znam jel je možda i ona na ovom forumu, ali htio bi ako je ikako moguće nekakav njezin kontakt... Na šokadiji nisam ništa stigao, otišla je rano kući.... Hvala
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
Al' možda ti se "posreći" pa je netko zna...
|
|||
|
|||
|
joj vidi slika!dkranjce kako je bilo dobro kad smo u sobi 328 svirali a je bilo dobro!imam snimku kad ti Želji sviraš na uho imam jednu želju!!to je bila noć za pamćenje!
Evo noći,evo dobra moga! Evo zore dušmanice moje! Last edited by Zuki1989; 13-05-2008 at 22:19. Razlog: , |
|
|
||||
|
||||
|
To je stvarno bila vesela soba prvu večer! Još imam ožiljke od berde.... (i 50kn manje ,za žicu)
|
|
|
|||
|
|||
|
još žica stoji na basu!!!
|
||||
|
||||
|
koncert je bio katastrofa za razliku od prvoga
|
|
|
||||
|
||||
|
bravo, ti si sigurno neki expert, i imaš vrlo široke poglede na tamburašku glazbu nema šta...
joj kako nevolem ove šta u prvu postu svome, kažu šta ne treba..joj
|
||||
|
||||
|
ako ste bili na prvom koncertu onda vi nemate pojma o glazbi kad niste vidjeli tj. čuli abnormalnu razliku u sviranju i cjelokupnoj organizaciji
|
|
|
||||
|
||||
|
ajde manfrede, obrazloži malo, podebljaj argumentima to što pišeš.
iznošenje šupljih kvalifikacija nema nikakvu težinu, a ni smisao. u čemu je ta abnormalna razlika? dakle zašto je prvi koncert bio bolji od ovoga... to što se tebi tako ČINI ne znači baš ništa.
|
||||
|
||||
|
A kakav je po tvom sudu bio drugi koncret? Bolji od trećeg, bolji od prvog, gori od trećeg i od prvog, podjednak, ne znaš jer nisi bio? Reci nam, reci!
|
|||
|
|||
|
wow jesi ti neki mocartov pra šukun unuk!kako si ti pametan nemogu vjerovat svaka ti čast imaš sluha u pm2-posjeti otorinolaringologa!!!očito ti je IQ dvoznamenkast-neke stvari raščisti sam sa sobom pa onda ovdje piši...!
|