![]() |
|
|
|||
|
|||
|
POST 2/2
zatim sam se jos malo igrao s tom UV bojom i "isarao" malo vodova po TV kartici, rubove RAM-a, oko sarafa za ucvrscivanje maticne na kuciste i jezica na grafickoj... nazalost sam samo slikao TV karticu al ostalo ce se kasnije vidjet nako toga je prva ruka vec bila "suha" (nakon cca 3-4 sata) i slijedila je druga ruka laka... isutradan kad se lak potpuno osusio sastavio sam komp... i evo slika gotovog proizvoda, tj mojeg BlackDragona ![]()
|
|||
|
|||
|
da bi riječ rekli.....
|
|
|
||||
|
||||
|
dobra ti je ova prerada kompa.
jesi li samo na vizualnoj doradi, ili planiraš i neka funkcionalna poboljšanja, vodeno hlađenje procesora recimo i takve stvari?
|
||||
|
||||
|
možda ugradnja dinama na HDD, dko se vrti eto još struje.
Slavonijo, Šokadijo čežnjo srca moga jednom ćemo svi otići iz naručja tvoga, al ostat će pjesma naša što na srca sjeda da te nikad Slavonijo zaboravu neda Last edited by profesor; 25-05-2007 at 15:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
@profesor: nisam ugradio dinamo na hard al sam se i snjim malo igro... tj hard cim se otvori vise neradi al taj je imao 126Mb ![]() tako da sam ga otvorio i napravio si jos jedan mali vizualni efekt... (link: http://forum.links.hr/viewtopic.php?t=10005) al nije to sve... ima jos dosta toga... npr. mjenjanje ledice u misu da nije crvena nego plava itd...
|
||||
|
||||
|
super, ak ti ja svojega dofuram bus ga malo zrihtal?
kuul
|
||||
|
||||
|
ma ok, bećaru. čitao sam nešto u bugu o tim pregradnjama kompjutera, bilo je i uputa tipa sam svoj majstor, pa sam upamtio baš i upute za pregradnju na hlađenje procesora vodom, zato sam to spomenuo.
inače, voda ima daleko veći koeficient prijenosa topline od zraka, ali se slažem da za hlađenje kompa nije nužna, više dođe kao nekakvo fora rješenje. jasno da nikavo curenje ili kapanje ne dolazi u obzir. bakreni vodovi, sva moguća osiguranja, blabla... čak je bilo u prodaji gotovih kompleta za pregradnju na vodeno hlađenje s vodovima, pumpom, hladnjakom....
|
|||
|
|||
|
Quote:
tak da ja vise volim zrak a i ljepse mi je... svako ima svoj ukus. ![]() @stucz nije bed dofuraj ga ja ga sredim i onda to naplatim salim se... neradim to za novce samo sebi za gust a ako uhvatis dva dana sobodna mozes ga sredit ko bebu za malo love! samo treba volja
|
|||
|
|||
|
Evo i mene nakon dužeg vremena. Nisam imao internet....
Ovako moj hobi je naravno uz tamburanje, mađioničarstvo, iluzionizam. Radim trikove i tako.... Te vožnje automobilom
|
|
|
||||
|
||||
|
Uf, znam kak je to nezgodno... Meni isto zadnjih par dana nešto šteka ADSL, malo radi pa malo ne radi... A pošto sam ovisnik o netu i ovom forumu, to mi pričinjava duševne boli...
Ček, ček... Znam da je još neki forumaš rekao da se bavi mađioničarstvom... A kad smo bili u Sloveniji na jednom nastupu, tamo je bio neki slovenski ansambl i jedan svirač iz tog ansambla je isto nekakav mađioničar, iluzionist... Meni je to fora.
|
||||
|
||||
|
Evo već nekoliko godina se bavim ovim hobijem, prije mi je bio glavna preokupacija, a sada je više "hobi"... Studiram češki i engleski... Mislim da bi bio red da prestanem s tim hobijem, naravno nakon što diplomiram.
Već lagano postajem prestar za taj hobi. Iako se kaže - čovjek uči dok je živ... EDIT: Kad sam već kod studiranja, odlučio sam "primiti se knjige", "zagrijati stolicu" i položiti taj zadnji ispit koji mi je još ostao pa da nadrljam neki diplomski pa da se riješim tog faksa (i razveselim mamu ). Za mene bi sljedećih mjesec dana trebala vrijediti ova parola: MANJE FORUMA - VIŠE MODERNE BRITANSKE KNJIŽEVNOSTI!
“Uz pjesmu mi se, evo, rodimo, uz pjesmu umiremo...” Last edited by Hrvoje; 28-05-2007 at 10:24. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
zadnji post na ovoj stranici
|
|||
|
|||
|
Heh, ali to je bilo u Sloveniji...Hrvoje dali je to možda bilo u Dargatušu?
|
![]() |
|
|