![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Snimljena za PGP RTB...očigledno Zvonkova omiljena!
![]() CIGANIBALomot.jpg EDIT: peva Apolonija Kovač uz ork. Jožefa Šena oslušnite...iznenadićete se prijatno... poooznate stvari!!!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura Last edited by tamish; 13-06-2010 at 09:36. Razlog: dop |
|
|
||||
|
||||
|
Koncert iz 1977. u Pešti, čii je snimak puštan u novogodišnjoj noći za doček Nove 1978....verovatno na prvom (od ukupno dva TV programa..)
![]() zvonko&lakatos&pešta
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
fala tamiše
|
||||
|
||||
|
manenamuče!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
nemoj bit skroman. meni te pjesme jako puno znače. baš su mi falile. još da nagovorim svoje da ih sviramo.....
![]()
|
||||
|
||||
|
najavljujem da Zvonko Bogdan dolazi k nama u Petrovo Selo 03. 07.
nije daleko, od Zagreba svega 190 km. ulaznica 8 eura, pivo 1.20 eura. ma gdje će te se jeftinije zabavljati uz dobru mjuzu.
|
||||
|
||||
|
U subotu 11.06.2010. Bogdan je sa svojim tamburašima održao koncert u Kneževim Vinogradima (u sklopu Surduk festivala) u Baranji. Koncert je bio uobičajen, standardni repertoar, standardne priče, osim jedne pjesme koju sam i snimio mobitelom (nažalost loše, ali eto, bar je dokumentirana premijera
):
|
||||
|
||||
|
lepo lepo
|
||||
|
||||
|
Evo jedne informacije.
Koncert Zvonka Bogdana u Karlovcu, 14. travnja u Domu OSRH Zrinski Karlovac s početkom od 20:00. Prodaja karata u papirnici Mozaik (centar grada) po cijene od 80 kuna.Sve informacije na broj 091/547-2908 |
|
|
||||
|
||||
|
Svaka ti cast na ovoj informaciji! Nego, di tocno dođe taj mozaik?
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
njegova mi je naj prošle su mnoge ljubavi i ko te ima taj te nema
|
||||
|
||||
|
Poslušaj i druge njegove stvari , možda se iznenadiš! Ove dvije možda jesu među najpopularnijima, ali nikako nisu vrh.
|
||||
|
||||
|
ej salasi, govori se da me varas, mrkov...ne vredi plakati...
..
|
|||
|
|||
|
ugodan glas... prošle su mnoge ljubavi, fijaker stari, hej salaši... ma milina!
|
|
|
||||
|
||||
|
“Samo je tamburašima dato da budni snivaju, zvezde dodirnu i da se vrate, uz njih se ljubav zaprosi, uz njih je lepše živeti, na kraju lakše otići, kada nas prate...“ Last edited by dewey89; 24-06-2011 at 13:39. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Zvonko Bogdan 18. 9. nastupa na Rujanfestu na zagrebačkom Bundeku
![]() http://rujanfest.com/zvonko-bogdan-na-rujanfestu-18-09/ Jel zna netko koji sastav će ga pratiti? |
|
|
||||
|
||||
|
Da, i mene bi zanimalo ako tko zna..
|