![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Jezuš..
Nis' to ni videl sinoć.. Pa kaj to ni' škandal??
|
|||
|
|||
|
Bravo, SedamOsminci!!!! Stavio sam vas u status na fejsu uz recept:
'Stavite slušalice, napravite si gemišt, bambus ili otvorite pivu i odmorite se na 5 minuta od svakodnevice. Ovo je lijek za stres!' Ovo je čisti wellness, klanjam se do ispod poda!!! P.S. Spasilo mi ponedjeljak!!!
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Alooo! Momak! Ne lupaj po čelu!!
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
prije svega - nastup na nivou ali.... to je dvorana u kojoj sam doslovno odrastao ![]() moj prvi nastup sa ikojim KUDom bio je u toj dvorani ( KUD "Sesvete" ) a ja 12 godišnji klinac.....zatim....prve matineje ili kino predstave.........uffffffff još se sjećam " žicanja " pred kinom..... iznad dvorane bile su prostorije niže glazbene škole ( a ja prva generacija u njoj......) svi godišnji koncerti te škole bili su tu zatim......prvi susjed bio je bilijater u toj dvorani ( da ne prićam koliko sam filmova gledao đabalesku - još dok je bruce lee mlatio chuk norisa )prve trebe i "žnjaranje" u zadnjem redu........... ![]() aaaaaaaaaaaaa...................pre bolno!!!!!!! zadnjih DVADESET GODINA !!!!!!!! gledao sam kako ta dvorana propada i srce mi se cijepalo pri svakom prolasku pored nje ali sad je na mjestu !!! izuzetno mi je drago da ste tu nastupili ( još i toliko kvalitetno
negdo si spija zadnji gemišt vse mu je lepo zaprav ni niš... Freedom is just another word for nothing left to lose... Last edited by Vedran; 20-05-2010 at 00:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Last edited by aussie^tamburas; 20-05-2010 at 06:47. |
|
|
||||
|
||||
|
ko svira prim?
|
||||
|
||||
|
Hvala svima na pohvalama oko Makedonskog plesa, puno je truda u to uloženo, ali eto, izgleda da se isplatilo... Mi ćemo i dalje, osim običnih gaža, pokušavati raditi i u tom smjeru koji smo započeli... dok ima publike koja to prati i prepoznaje
|
||||
|
||||
|
Quote:
a publike će bit. ne puno, ali će ih biti. s vremenom sve više, bude li sve išlo ok. |
|
|
|||
|
|||
|
SedamOsminci, ova stvar je bomba. Ovakvo djelo ostaje za budućnost, to je ono po čemu će vas se pamtiti.
Možeš odraditi tisuće gaža najbolje na svijetu i jedino što ćeš potrošiti je vrijeme i zdravlje. Ljudi će te poznati za tvoga života, a pamtit će se možda koja crtica u lokalnim kronikama. A možeš, isto tako, usmjeriti svoj trud prema autorskoj glazbi i 'ostat će pisma, koju će pivati svi...' I skladanje i izvedba su fantastični, mislim da ćete kao sastav najviše postići ako jedan određeni postotak vremena posvetite skladanju. Svi mi živimo od gaža, neki bolje, a neki lošije, ali, s vremena na vrijeme se desi ovako nešto i vrati nam nadu u afirmaciju tambure. Stoga, razvijte jedra, prognoza je povoljna!!! I hvala vam još jednom.
|
|||
|
|||
|
Bando ovo je za porina
. Fala bogu da je netko počeo tu makedoniju "ubacivati" a ne samo bugarsku,rumuniju.. |
|
|
||||
|
||||
|
Šta, ton mu ne valja jel ????
joooj, razbil bi kompjuter odma!
|
||||
|
||||
|
ne nego pitam. KO SVIRA PRIM?
|
||||
|
||||
|
e, pa, exeru, čitaj malo. ima toga o njima dosta i tu i kojegdje, pa si malo daj truda.
srky svira primu. bili su u srijedu u tufni, bilo na fejsu, pa si ih mogao doći čuti i upoznati i pitati kak se ko zove.
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Quote:
Ali ako se ne varam tada se band zvao Sitan Vez.
|