![]() |
|
|||||||
| Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
|||
|
|||
|
Lijep pozdrav svima.
Kao prvo, ispricavam se zbog mozda necitljivog fonta (koristim svedsku tastaturu na kojoj nema svih hrvatskih slova). Nedavno je najstariji sin pokazao interes za sviranjem tamburice tako da vec duze vremena trazim notne zapise tamburaske muzike uz koje ide i CD sa muzikom. Moram prizanti da nisam bas strucnjak u citanju nota tako da mi je tesko pokazati sinu kako tocno svirati. Zato mi je dosta vazno da uz knjigu s notama ide i CD s muzikom. (Sin mi svira flautu i kupili smo knjigu za flautu uz koju ide i CD i moram prizanti da mi se svidja taj sistem, barem nama). Zanima me da li se moze naci nesto slicno i za prim/bisernicu. Dosta dugo sam trazio po internetu ali, na zalost, nista nisam nasao. Bilo koji prijedlog je dobro dosao... Zoran K. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
koju je prije godinu - dvije izdala multi-music media šime jovanovca tu ima kompletnih aranžmana za tamburaški sastav a i par zapisa narodnih tema i kola no to u svakom slučaju nije knjiga po kojoj početnik može radit jer ako sam dobro shvatio ti tražiš " školu " ili nekakav priručnik za učenje tambure ovo ,nažalost ,nije takva knjiga , ali si ju svakako nabavi ako uspiješ po mojim saznanjima još ne postoji priručnik iliti škola za učenje tambure koja uz sebe ima i popratni cd ili dvd |
|
|
|||
|
|||
|
Puno hvala!
Da li mozda znas koji je tocan naslov knjige. Dosta sam ocajan tako da cu vrlo rado zaviriti u sve sto se nudi ![]() Probao sam googlati ali nisam nista nasao... ![]() Zoran K. |
|
|
|||
|
|||
|
e ovak, jednom sam bio kod majstora katulica i vidio knjigu knjigu od bože potočnika izdanu sam nekim jednostavnijim pjesmama cijele hrvatske ( ne sjećam se točno kaj sve ima; i aranžmani pjesama za orkestar su unutra), trebalo bi biti nešto o tome na njegvoj stranici o knjizi pa ga kontaktiraj i pitaj točno što i kako...mislim da je on neki suizdavač...
http://www.katulic.com/ |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
javim ti sutra ! |
|
|
|||
|
|||
|
Ma tu je, na forumu sa nasao naslovnu stranicu:
Antun Nikolic Tuce, "Tamburaska kola" http://forum.tambura.com.hr/attachme...1&d=1223300058 Ta knjiga izgleda da ima i CD!!! Izgleda da ju je nemoguce kupiti (google nista ne daje). Da li netko zna gdje se moze naruciti? Isto tako, Bozo Potocnik, "Tambura nase mladosti" http://stores.croatiagifts.com/-strs...nts/Detail.bok Puno hvala na savjetima! Zoran K. Last edited by zorank; 31-10-2008 at 13:45. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
ja imam negdje još neraspakiran primjerak ove tucine " knjige " ali znaš kako to već ide kad ti treba ne bi našao ni za lijek !!
|
|
|
|||
|
|||
|
www.multimusicmedia.hr TAMBURASKA KOLA ANTUNA NIKOLICA - TUCE urednik zbirke Sima Jovanovac ISMN M-9005210-5-7
|
|
|
|||
|
|||
|
Gdje bi mogao nabaviti od Tuce knjigu? Jel netko ima pdf? haha
|
![]() |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |