![]() |
|
|
||||
|
||||
|
naravno ! a još kad pucketa trzalica po glasnjači, hmmmm, obožavam.
|
||||
|
||||
|
evo da se i ja javim....bako je bio neki dan kod batoreka u osijeku,ja sam se slucajno zateko tamo...xd....pa sam ga upoznao...ovak...lik je dosta nizak...sto mi je malo smijesno bilo na pprvi pogled, bato nie dugo pricao s njime maltene da su se rukovali vec mu je gurnio brac u ruke neka pokaze sta zna...uzeo je nekog kudlika i poceo...xd...prvih par minuta sam bio u soku prvo zbog toga sto sam ga upoznao a drugo sto onak,jednostavno zapalio je kudlika...
..kad sam malo poceo slusat neke stvari i kad sam poceo obracat paznju na njegovu desnu ruku,vidio sam da strasno brzo moze trzati,i da se laktom nasloni na glasnjacu...a sto se tice njegove tehnike...ono sto radi nie normalno,istina je da je necisto,ali tehnika mu je savrsena,jednom prilikom dok je svirao od bate sin Slaven mu je rekao da se moraju zuriti i da idu ali nista on...svira i dalje dok mu slaven nie poceo otimati brac iz ruku i onda mu je rekao kao da ga pusti da svira ( navodno da su on i slaven svirali cjeli dan onda) tak da jednostavno ga je jako tesko odvojit kad se uhvati sto naravno dokazuju i njegovi rezultati,nastupat ce na bozicnom koncertu tamburaske skole batorek ove godine pa ako vas zanima mozete doci,informacije o datumu koncerta mozete viditi na batorek.hr kao i par video snimki orkestra tamburaske skole...
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
prebrzo i prljavo
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Dobar basprim!! A i svirac, dabome!
|
||||
|
||||
|
Nego kak se zove to kaj svira? Znam da je to prva stvar u "Spletu melodija varoških" od Janike i njegovih pajdaša, al' nikad nisam saznao koja je to pjesma (ako je pjesma) i kako ide tekst. Hvala!
|
||||
|
||||
|
ma bez ukusa odsvirano..samo da se pokaze brzina...
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
100 rumenih ruža.
|
||||
|
||||
|
Hvala na informaciji...
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
ajd snimi ti nešto da komentiramo!!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ma lik je nemoguće dobar..a ko god kaže da prlja ili nešto slično nek ne manta gluposti..bako kralju, svaka čast
|
|
|
|||
|
|||
|
...odlično! Svaki put me iznenadi, biće da vežba
, a i rajković me iznenadio! ugodno! bravo |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
svaka mu cast sa toliko godina a vec legenda ,a skontaj mu kez na 0,56
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nisam neki da to komentiram , ali mi se čini da je gotovo nemoguće ovako obradit rub furnira ako se " ukapa " u glasnjaču.
|
![]() |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|