![]() |
|
|||||||
| Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
|||
|
|||
|
60 zelenih.
....pa kakva je to tambura...ta mora da svira sama....oprostite na ironiji,al mi ta cifra zvuči nevjerovatnom....pa nek meni laiku netko kaže kakva je to tambura taj Vidaković.... |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
samo cu ti rec da imas Vidakovica morao bi bjezat od cura koliko bi se lijepile..kakve spanjolske musice, afrodizijaci, Vidakovica na pleca junacka pa da vidis kad se pocnu tjerat..
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
evo jedne "fotografije". tako da bude ontopic.
![]() iz popisa majstora... koji kruži netom.pod rednim brojem 111. ni manje ni više nego vidaković himself.
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 30-06-2007 at 13:44. |
|
|
||||
|
||||
|
...je toliko pouzdana da je i moja malenkost bila uvrštena
![]() Da ne pominjem da ima i "Bata Kole" kao i "Kole Bata" (taj je poznat industrijalac obuće )I ovaj net je , vala, pun neistina & poluistina!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
..... |
|
|
||||
|
||||
|
evo se ponavljamo i ti i ja tamishu. nema veze. htio sam ovaj niz postova o vidakoviću prekinuti kojom slikom, ovdje su tema fotografije...
a kako nemam sliku nijedne vidakovićeve tambure, kao niti samog majstora upotrijebio sam ovaj popis... sad koliko je taj popis referentan, o tom po tom. već prije je spominjano da masu podataka (osim imena i prezimena) nema, ima zastarjelih podataka, ima nepostojećih ljudi na njemu, kao i onih koji nisu graditelji instrumenata, dok nekih uvaženih graditelja nema. ali ima i ponešto točnoga...
|
||||
|
||||
|
Quote:
sviraczs tako kaže.
|
|||
|
|||
|
....eto vidiš sve je moguće osim drvene peći i papirnate lule!
|
|
|
||||
|
||||
|
forumaš pod nickom kruno_pz ima vidakovićevu tamburu iz miholjca...
dajte sad koju sliku na ovu temu... recimo sliku te donjomiholjčke tambure...
|
||||
|
||||
|
evo i ja mogu pjevat moj je dida berdaš bio( na prvoj svira kontru na druge dvije bas) ...... evo iskopo sam malo starih fotki a ima toga još to su slike iz 60 mi imamo temu o tamburaškim uniformama a ovi nisu ni marili za to i bilo im je
|
||||
|
||||
|
djed ti liči na ivana đuretića... po prvoj slici , gdje svira kontru, rekao bih da je to on...
|
||||
|
||||
|
pa neznam baš na prvoj je on 4. s ljeva ak vi tak velite po meni baš i nije ma imam ja još toga budem stavil pa budete vidli da nije
|
||||
|
||||
|
evo ima jedan tamburaš koji je nakon kaj je poskidal sve stvari iz dosade počel igrat tenis i u njemu bil uspješan ali ne ko u sviranju
![]() images2.jpg
Kad tambure zašute kad se svjetla ugase Otišlo mi društvo i prijatelj znan zadnje piće pijem sam! Last edited by Evil Dick; 05-07-2007 at 00:40. Razlog: postavio sliku, hehe... |
|
|
||||
|
||||
|
Hehehe, fora...
A ja se sjećam još jednih sportaša-tamburaša... Mislim da su bili Mihael Mikić i još ne'ko s tamburama oko vrata nakon neke fešte/proslave osvajanja naslova... Vidio sam sliku u SN. Mislim da su im svirali "Kužiš, stari moj?"... A koji su ovo tamburaši, jel' ih prepoznaje netko?
|
||||
|
||||
|
Mislim da se zovu Čudni 5 iz Vk,znam da je kontras od Marinka iz Dika sin!
|
|
|
||||
|
||||
|
da, točno, to su čudni 5, svirali su u bratislavi u prosincu 2005. kada se je u mom gradu održao finale davis cupa. di ste iskopali tu sliku
jeste, davor blažinkov iz andrijaševaca
|
||||
|
||||
|
Sinoć su se ZGT okupili na, kako je to Šuša nazvao, posljednjoj večeri. Ovo 'posljednjoj' se odnosi na školsku godinu 2006/2007, naravno. Došli su i razni prijatelji benda.
Nije neka kvaliteta fotografija jer je slikano mobitelom ali bit će dovoljno da vam prenese djelić atmosfere. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
heh...nije moglo proci bez gazda Joze!!
|
![]() |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |