![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Da ne kažem, naučna
![]() Ma eXeR je car, samo ne zna reći ono što misli, pa mnogi to (uključujući i mene ) smatraju gnojenjem i jedenjem govedine ![]()
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
da, al ta stvar zahtjeva da se svira od gore, jer je svaka naglasena nota. drugo je to. ovo sto ja kazem, je da se ne smije brljat kad se ide s zice na zicu, da treba stalno dole gore, a ne kako ti dodje
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
upravo tako
|
|
|
|||
|
|||
|
Je li mijenjao oblik, veličinu, materijal i način držanja trzalice????
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Vezano je za jednog mog frenda, pjevača (vrhunskog), pjevao je Kemalu Montenu backove; prije koncerta zove ga da se dogovore oko mogućih figura...kaže kemo, "ne sikiraj se, bolan, to ti ja onako...kako mi nadođe" A Hačaturijan bi se trebao svirati odozgo....ups, izgleda da smo se razumjeli
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nikad čuo za Martovsko kolo??? Hm, o čem' onda pričamo...
Last edited by zOnZi; 12-02-2007 at 21:28. |
|
|
||||
|
||||
|
stavio sam na gmail nepravilno trzanje !
|
|
|
||||
|
||||
|
Mozda ga zna pod imenom Hora Martishor, ili Mart hora...
ako je to naravno ono na sto ja mislim
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Ne znam al' možda sam ja nekoć davno uploadao harmonikašku verziju (Lelo Nika)...
|
||||
|
||||
|
Quote:
Quote:
Nemoj da moramo doci u Ilok i uciti te kako se svira prim i uveravati te u neke stvari koje smo godinama proucavali i svirali. Ona stvar koju Benic nije mogao svirati u tom tempu je Hej Mati u svlacioni na jednom Brod festu dok je jos strojio svirku Berdasima
|
||||
|
||||
|
Quote:
oblik je super, trzalica je debela, da dobar ton, duzina je super, a ne fosne sto drugi imaju,jos im 2 metra viri van :_). i sto se tice desne ruke, nasloni nadlakticu na polcu, jer onda je prirodno napet misic, pa je lakse svirat, jer onako ga ti moras sam napinjat, i ne umaras se tako... treba to znat |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
ja sam samo reko da je za brac on najbolji. treba vjezbat, jebes gaze, to nije nista. treba kuci sam vjezbar po par sati, + gaze sto sviras. zasto mislis da svi veliki violinista vjezbaju po 10+sati na dan? zato sto nemogu nesto ttehnicki odsvirat? ne, oni sve to mogu, al vjezbaju zbog tona, jer tehnicki je sve lako odsvirat, tj s vjezbanjem, ali ton se mora odrzavat, cim ne sviras 1,2 dana, kakav ton bude, drukciji. eto |
|
|
||||
|
||||
|
kako da znam, kad nist ni nesviras
|
|
|
||||
|
||||
|
to znam. znam svirat samo prvi dio. onaj ne, jer nemam nota, ni odakle skinit....
mislis da se nemozes pravilno' ok Benic to svira, otic cu kod njega, da mi pokaze cijelo, i pravilno |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
![]() |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|