![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
!do danas sam svašta vozio : fiću , dianu , ford taunus , citroen cx 2500 gti ,opel kadett, corsa , kia carens ,( bratov ) bmw 3 i naravno renault 4 kralja svih malih gradskih auta . da ga danas proizvode kupio bi si oooodma 3 ( 2 bih konzervirao za kasnije ) to je pravi autić za ležerno vozikanje po i oko grada . svašta sam vozio u njemu i na njemu ! prijatelju, u " renđu " stanu 2 basa - toliko sam ja jednom vozio ![]() ostao sam vjeran tom " čergarsko -karavanskom konceptu auta pa sad vozim (h ) opel kadett karavan iz 91 ( srebrni , naravno ) ![]() na sveopće zgražanje mojih bližnjih , mojih učenika i prijatelja . meni je auto prevozno sredstvo od kojeg očekujem što manje da me duugo služi i što manje zeza ! ( nisam baš ono neki autofreak) ali renault 4 je imao neki zgodan šmek - širajzl ili kišobran mjenjač , zimi se smrzneš od kvalitetnog grijanja dok se ljeti naravno skuhaš uz kvalitetno hlađenje , aerodinamičan poput štaglja , ali kao što rekoh imao je ono nešta ... |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
mogao sam u njega stavit bas,svoju bugariju,3/4 razglasa ,basistu i sebe...nije to mala stvar...bila su to krasna vremena
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
O, da...
Ima dubinu... A uticati će na mnoge kao što mjesečina utiče na rast porog luka...
|
||||
|
||||
|
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
trabanta
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
hyundai getz. ja, basista, bas, kontra, basprim, basprimaš, pjevač i njegova pederska torbica sa tekstovima. sve stane.
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]()
|
||||
|
||||
|
Quote:
Uf, kad se samo setim...
|
||||
|
||||
|
Mi u početku jettu, nas četr' (četr' konja debeeelaaa) i tata koji vozi
![]() pa onda golf kec, lada niva, maltene sve iz zastavinog arsenala yugo obićni, yugo florida, stojadin, yugo poly , pa onda ford eskorti, audiji ...sad basista radi za jednu pivovaru pa ima službeni kedi, a unutra: desetak gajbi punih, ostalo prazne, promo materijal, čaše, kalendari, ribički pribor, dio razglasa, bas (uvijek), boile, kederi, štuka, stado srna, jelen ... nema šta nema, i dva do tri svirača, ak si sjednu u krilo na prednje sjedalo . Normalno da smo svi oko 90kg, pa je to jedno nadasve ugodno putovanje ..Jednom prilikom pičimo na svirku, vozimo se u ladi nivi, plin unutra tak da u gepek ništ ne stane osim plinske boce, vani zima, grijanje za popizdit, i normalo stavimo basprim (bez futrole ili kofera) na zadnju drvenu dasku (jer originalna nije mogla zbog boce ). Na gepeku bravica ispala, nemoš zatvorit. I sad scenario, pičimo preko pruge sa jedno 50km/h, neki razjeban prelaz, ko u filmu, gepek se otvara, i baš u tom trenutku zadnja drvena daska katapultira basprim na sred ceste ![]() ![]() ... sva sreća što nije neki FAP bio iza. I preživio basprim ...
|
||||
|
||||
|
Quote:
hihihihih
|
|||
|
|||
|
pa, malo... prodao sam onog zelenog i sada mi se radi srebrni, ali sa full opremom, he, he
|
|
|
||||
|
||||
|
ma znam, pričo si, hhehehehe
i da nemogu doć u subotu na svirku al u utorak sam definitivno prisutan ![]() reci basisti da se ne iznenadi hehheheh
|
|||
|
|||
|
propustio si dvije svirke ovaj mjesec! duboko si me razočarao!!! hleb se dan danas sjeti kako nismo ostali gladni prošle godine zahvaljujući tebi!!! he, he, znaš zanat, nema šta!!! vidimo se u utorak!!! kupit ću ti kolu.
|
|
|
||||
|
||||
|
i s njom i bez nje gladni bit nećete
makar ja išo po burek ujutro matere mi moje !!!!
|
||||
|
||||
|
ja trenutno vozim punta, onog prvog, i sasma mi je super.
al, ne mogu a da se ne osvrnem na početke tamburanja i R4. nas petorica unutra, kontra i bračevi u gepeku, prima na dasci od gepeka, a berda na paktregeru na krovu. i juriiiiš. di god ideš, papani te ni ne zaustavljaju, samo mašu da prođeš. šteta što se više ne proizvodi.
| Način Prikaza | |
|
|