![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Jučer sam slušao Slavonce, svirali su na krnjašu. Odlični su bili jedina mala zamjerka primašu što su ga brača Vuček pojela sa basprimima njega kao da nije bilo, ili se još nije uklopio s njima.
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Nisam te time mislio uvrijediti,samo sam rekao ono sto sam čuo,a ti si se slabo čuo i kad nije bila galama.Je si čuo kako se čuo primaš kad smo uzeli odsvirati one dvije pjesme,a svirao sam Vučekov basprim a on svoj prim. Nemoj to uzimati kao zamjerku izneo sam samo svoje mišljenje.
|
|
|
||||
|
||||
|
čuo
|
||||
|
||||
|
Slavonci rulaju! Posebno dobra glazba i aranžman pjesme Nije htjela da ja svirac budem! Baš me zanima tko je autor
|
||||
|
||||
|
De neoj me reklamirat...
|
|
|
|||
|
|||
|
Da li će biti kakvih novih uradaka za slavonce?Nije reklama?
|
|
|
||||
|
||||
|
Bit će, bit će. Napravili smo jednu za županjski festival, i sad završavam još jednu, malo bećarskiju. Uglavnom, radi se...
|
|
|
|||
|
|||
|
Napokon sam došla u Vinkovce i saznala da TS Slavonci sviraju na Krnjašu u petak!
Baš mi je drago nisam ih duuuugo čula!Čula sam da da imaju i pojačanje? Koga? |
|
|
|||
|
|||
|
Sviramo ako splav ne potone!!!
Što se tiče pojačanja (skoro 100 kg) je Tomislav Šokčevič na 3 basprimu ali več više od pola god.!!! Stvarno nisi dugo bila u Vinkovcima!!!?? |
|
|
||||
|
||||
|
eh...
pročitao sam cijeeelu temu. čuo sam jednu pjesmu na fejsu. meni je to fenomenalno, bez obzira tko svira. a što se tiče sviranja na krnjašu, i općenito u živo, svi mi znamo kako je to, tak da, nema tu priče. uglavnom, poštovani slavonci, kapa dolje.
|
||||
|
||||
|
Ovdje možete poslušati pjesme s njihovog albuma "Dođite nam na Jeseni".
|
|
|
|||
|
|||
|
Bila na Krnjašu kad su zadnji puta svirali...ma dečki su odlični...Sviraju i 26.12.(valjda nisam fulala)...pa se vidimo... :-)
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
...i ja sam imala čast slušati ih..na Krnjašu ...odlični su...i ići ću opet kad budu svirali...
|
||||
|
||||
|
dečki u ovom novom sastavu super sviraju-----sviro sam s njima
|
![]() |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|