![]() |
|
|||||||
| Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
||||
|
||||
|
Svaka čast na imenu! Tako nešto domišljato, originalno, smisleno, s elementima igre riječi nisam već dugo čuo u nazivima tamburaških sastava...
|
||||
|
||||
|
a za nastupe po inostranstvu... "Sound Service"
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() Odnosno tako su se zvali kad su prošli na električne instrumente ako se ne varam.
|
||||
|
||||
|
e moj hrvoje...
|
||||
|
||||
|
Ka'e Brljo, kaj sam krivo rek'o? Meni je ime dobro, a to da je već postojalo, nisam znal... Znači onaj dio o originalnosti baš i ne stoji...
|
|||
|
|||
|
Ljudi božiji i žene moje , dogodila se senzacija koju moram da vam ispričam prije jedno 2 godine osnovo se prvi sremački sastav koji dolazi iz srca srema iz Tovarnik a zove se "Ćuprya band" , u suadnji s jednim vrl iskusnim Harmonikašem Damirom Ferincom zvanim krcom na prjedlog mog kolege MAESTRA Hrvoja Kovaćića i moje male malenkosti Čolić Zvonimira -GOLUBA osniva se taj bend. dakle članovi su:
Damir Ferinac (Krco)- harmonika (Tovarnik) Zvonimir Čolić(Golub)-bas(Tovarnik) Hrvoje Kovačić(Hrco)-basprim(Tovarnik) Željko Marić(Deda)-basprim(Bogdanovci) Zoran Latas(crni)-kontra (Lovas) još če se čuti za nas ........ nebi više da duljim |
|
|
|||
|
|||
|
Nas sastav se zove Sidro. Izdali smo novi album sto se zove Mali Komad Raja. CD se moze nabavit preko nas web stranica www.sidromusic.com ili preko iTunes.
Anthony Gudelj - Kontra (D) Emil Jakovecevic - Vokal, Brac (G), Gitara James Gudelj - Prim (D), Bubnje Mike Matisich - Berde (G), Electricni Bass Serge Srecko Barbir -Brac (A) Thomas Gudelj- Prim (E) Baza - San Jose, California |
|
|
|||
|
|||
|
evo još jedna novost u tamburaškom svijetu...netko je ovdje pitao za Krešimira Lakotu-Lakija..bivšeg pjevača PATRIE...pa , eto ...Laki je postao član TS TRENK...na dobitku su i oni,..kao i on...a slobodno mogu reći , na dobitku je i tamburaška scena....
|
||||
|
||||
|
U listu dodan sastav "U dobrom društvu" umjesto "Uspomene" iz Vrbovca.
Dečki več neko vrijeme imaju imaju dva nova člana, Mario Mataković - Mafa na basprimu i Mladen Boltužić - Bolta na kontri, a sada su dobili i novo ime.
|
||||
|
||||
|
MOLIO BIH KONTAKT OD TS FIJAKER OSIJEK......SVATOVI SU U PITANJU PA.........UNAPRIJED HVALA!
|
|
|
||||
|
||||
|
iako ovo nije ni vrijeme ni mjesto...
Fijaker Ivan Rusan 098/958-7864 Ivan Živković 098/547-202
|
||||
|
||||
|
puno hvala
|
|
|
||||
|
||||
|
TS (Zagorski) Maheri je prestao s djelovanjem, a novonastali sastav (od 1.1.) je "Mustang band".
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() ![]() ![]() Koji instrumenti i koji instrumentalisti. Ili ukratko: doj i koj?
|
||||
|
||||
|
Quote:
Instrumentalisti su ostatak Mahera (dakle, bez mene i Mate) i Cico. Instrumenti su prim, basprim, kontra i bas.
Last edited by Lionel; 09-02-2010 at 19:29. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() Tak su aduti ostali bez primaša?
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Mustang bend se već ne zove tak, sad se zove Kontra bend.
|
||||
|
||||
|
A daj nek se odluče...
I daj mi provjeri ili nek se jave jel' "Kontra bend", "Kontra Band", "Kontraband" ili neka varijanta... Inače u Americi je postojao (i možda još postoji) tamburaški sastav Kontraband (igra riječi - contraband (eng.) = šverc)...
| Način Prikaza | |
|
|