![]() |
|
|
|||
|
|||
|
E moj maestro, ja sam se s tim autom naučio voziti.
Bila je mi smo rekli drek farbe (nešto izmedju žute i smedje boje). Otac je bio veoma nesretan zbog toga, al mu je prodavac rekao, da je ova boja super, jer se vidi u mraku i u magli. ![]() I. |
|
|
||||
|
||||
|
Ne, nije marke "Peg-Perego", već AIXAM (franc.)
![]() Trebo mi je skuter za "na poso & s posla", od dva točka imam frku&zent, pa je ovo idealno reššššenje... Diesel dvocilindrični motorić od 479 ccm i 10kw(13 konja, bez vozača), automatik (varijator...1brzina), 480kg, sve PVC...registrovan za 4oro...na zadnju klupicu može dva cegera il dvoje sitne dece , a u gepek bogami , stane i fascikla (ona tanja...).Na auto putu sam uspeo 85km/h da ga "nagruvam", kod nas se normalno registruje (kao auto a ne kao moped) i sme na autoput.Potrošnja (e, ovo je najbolji deo, 2 i po litra dizela na 100km) radi motor "džabedžabedžabedžabe...." ![]() aixamBEL1.jpg aixamBEL2.JPG više slika i clipić na http://www.flickr.com/photos/1255011...7601842455756/
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
ako je ovo auto za primaše koliki onda treba za berdaše, šleper ?
|
||||
|
||||
|
Ja vozim, al ne bi više Golfa IV.
Dakle prodaje se SDI
|
|||
|
|||
|
Ma zar je dotle došlo prijatelju! A ništa, imam ja jednu krasnu Octaviu, možemo da menjamo ključ za ključ, ili možda pucaš na neka višekvalifikovana kola! Šala naravno! Pozdravljam te prijatelju, i odjavljujem se jer je počela Liga prvaka, bacio sam opasnu kladu pa moram pratiti situaciju na terenu! Živio, i sretno sa prodajom auta!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
Inače, ovo nedonošće čak i dobro izgleda... Francuzi ga koriste valjda za vožnju između redova vinograda... Da, ako u gradu nastrada u uličnim neredima, nije neka šteta... Otiđeš na kiosk i kupiš drugi... Pogledaj dobro u prospektu (kužiš francuski), mora negdje biti opcija za navijanje (pod ekonomik)... Ajme, šta uradi crni sine... Će deca da ti se smiju... Sjetit' ćeš se Ti suzuki wagoona...
|
||||
|
||||
|
Trenutno vozim Renault Grand Scenic 1.9 TDI, 2006.g., - sve u svemu jaaako dobar auto.
Prije toga Passat caravan 1992. U oba bez problema stanu 4 temaburaša s instrumentima od kojih je jedan berda! ![]() Neostvaren san: Renault 4. Pitanje za basdžiju (vidim da si imao iskustva sa Renalutom 4) : Stane li berda u njega? |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() ovog shwrtju sam uz'o najvise zbog kuca-shljaka relacije (30km dnevno peglam tamo i nazad) i za to je suuuuper. a, da...po "user manualu": NE SME na chetke da se pere(jer ce ga nachisto "zarozaju") i NE SME na jakom suncu da se ostavi parkiran (istop...) Plastika je ona dijetalna tako da svinje i dalje ostaju privrzenije trabantima. a na prvi pogled..."zipovani twingo"
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
||||
|
||||
|
Posto su mi uz tambure i kojekakve macchine velika ljubav i toga sam kroz
godine nakupio dosta, e sad redom... za svaki dan i pravljenje kilometara bimer 318 e46 powered by LPG (stupid-german-car) hmmm, i ovo ostalo su mi gust auti Lancia Dedra HF Turbo Integrale (my baby) Lancia Delta 1.6 HF Turbo (baby jurilica) e a u kuci jos postoji burazova Alfa 156 1.8 T.S (srebrena beshtija) ćaćina Alfa 155 2.0 T.S (mean limouzin :-) i jos jedna mala Alfica 145 1.6. boxer, ta ceka sređivanje :-) cca sve zajedno 900 tinjak konjicha ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
Eeee, al ne vrede ko jedna dooobra Grtchka Kolitza!
|
|
||||
|
||||
|
a cuj, ipak, kolitza za grckanje, su ipak zakon
|
||||
|
||||
|
Quote:
Ne bi vjerovao da nisam vidio. Istina, 3/4 bas i bez suvozačkog sjedala, ali ipak... tako da vjerujem da stane i u 'malog diva sa širajzlom' ![]() Zgodna ti kolica, Tamish! Šteta, samo da su ti dva auspuha otraga, mogo bi ga još i kao tačke iskoristit
|
||||
|
||||
|
Zgodan mi taj autić, pa sam malo proguglao... ovdje i ovdje ima interesntnih sličica i podataka, između ostalog, neki modeli ovih Aixam-ova zadovoljavaju uvjete da se mogu voziti i bez vozačke dozvole (do 4 kW, do 350 kg i do 45 km/h), tako ako npr. neki tamburaš lagano alkoholiziran poslije gaže ostane bez dozvole, evo rješenja
Ima i drugih modela, dobar je ovaj CROSSLINE, a najbolji SCOUTY R - lakat na vratima i vjetar u kosi ![]() I ko kaže da nema mjesta u gepeku? Vid ovo... fotelja... stao bi tu i neki sklopivi begeš
|
||||
|
||||
|
Quote:
(nisam čuo da se može voziti auto bez dozvole, nego samo motori do 50 kubika i 50 km/h)
|
||||
|
||||
|
Quote:
to je ona zadnja u knjižica kategorija ako se ne varam napamet...
|
||||
|
||||
|
Quote:
Quote:
Istina, malo sam se zaletio. ...prepisivao sam od britanskog dilera.Quote:
ˇıɔou od oǝʌoɹd ɯɐs ǝuɐp ǝɾןoqɾɐu ǝɾoʌs Last edited by tamburix; 10-04-2009 at 12:17. |
![]() |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|