![]() |
|
|
|||
|
|||
|
koga cijena zanima, nek me pita, pa cu mu ja poslat na PP...
al samo mogu rec da je specijal... a za cijenu me pitajte... pravljen je po torminom basprimu, ko sto sam vec reko bio... a taj tormin basprim svira samnom, mozda nabavim slike od torme i mog skupa, pa cete vidjeti da si isti, jedino sam ja htijo drugu boju, tamniju, nego obicne serije od jure... a sad je taj covijek cija je torma narucijo isto kod jure, i sasvim drukcije izgleda ona obicna serija od 3500-4000 kuna, valjda ju je platijo 3500 kolko ja znam... Last edited by tomo_90; 11-02-2009 at 21:32. |
|
|
|||
|
|||
|
slika stigla
zuta je torma, smedja jura... ustvari je tormina prednja ploca od jure... Last edited by tomo_90; 11-02-2009 at 21:49. |
|
|
||||
|
||||
|
moze cijena na pp?
|
|
|
|||
|
|||
|
ok
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
pa zašto onda tražiti uokolo tambure tipa kudlik, bocan, torma... kad sve to možemo kod jure naručit...
|
|||
|
|||
|
basprim jos na prodaji!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
može cijena na pp?
|
|||
|
|||
|
Pisal sam ti na pp-prosim te procitaj poruku-i odgovori na moje pitanje!!!-hvala
|
|
|
||||
|
||||
|
Jel taj basprim prodan? Može cijena na PP?
|
|
|
|||
|
|||
|
jel prodan basprim???odg na pp
|
|
|
|||
|
|||
|
basprim jos na prodaju
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
može cijena na pp?
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Tambura je još na prodaju??? Zainteresiran sam. Po izgledu mi je super,trebo bi ga probat. Od kud si ti?
|
|
|
|||
|
|||
|
Sta je sad?
Otkud to da je cena iskocila u javnost? Nije vise na PP? A toliko utrosenih postova, hoce li biti javno ili nece!Cestitam kolega sto si prihvatio sugestiju.
|
|
|
|||
|
|||
|
hahaha... ma javno je, da se ne mucite jos i pisat na PP :P haha xD jos je na prodaju daa... al ak neko ima interesa ima svedno PP xD
|
|
|
|||
|
|||
|
bio sam zagrijan i poslao par mailova al nije bilo odgovora.sad me više ni ne zanima brač.
p.s. dobronamjeran savjet: ubuduće stavi broj telefona pa možda ko i kupi.. |
|
|
|||
|
|||
|
ma nema problema, ta tambura mene svejedno ne smeta i ako je kod kuce... ja na njoj svedno nista ne gubim, bar ja tako mislim, to nije komputer pa cim ga kupis odmahh gubi 1000 kuna... ako je tambura dobra ona i ispravna ona vijecno vrijedi
pa tako da nije problem al eto hvala na savjetu
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
![]() |
| Opcije Teme | |