![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Info iz prve ruke: Moraju zajedno odsvirati još nekoliko pogođenih (čitaj kaparisanih) svatova i onda - kuda koji-mili moji! |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
![]() Ne govorim o tome jesu dobri ili nisu; dapače odlični su! Samo govorim ono što znam, a to je da su kao bend završili sa radom. Određeni članovi idu u druge bandove, a jedini koji ostaju iz oriđiđi postave su braća Vučeci. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
nesto sam i ja načuo o razilasku,ali mogu reči da su u novoj postavi bolji jer sam ih čuo
sto se tiče begešara pitanje je dali ce u đeram ili na baustelu pravit malter
|
|||
|
|||
|
Koliko ja znam, dečki nastupaju na festivalu u Županji, bolji su nego ikad...
![]() Bila bi šteta da se raziđu.I stvarno, kakav je to fenomen da se dobri tamburaši razilaze ?Ne mogu preboliti tzd...i gotovo...
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
basprimove je snimio Vedran (čudotvorac Toliko o sviračkom umijeću! Duša benda su bili ritam sekcija i primaš. Braći je ostalo samo ime Slavonci i ništa drugo. Last edited by DarioVK; 10-01-2009 at 18:06. |
|
|
||||
|
||||
|
Cole je osto u bendu, a ošli su primaš i Gabud!
|
|||||
|
|||||
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Za one koje zanima, šaljem nekoliko pjesama na gmail. |
|
|
||||
|
||||
|
Ni Cole nije u bendu. On trenutno svira u Nota bendu.
|
|
|
||||
|
||||
|
Oso i on?? Pa nedavno je bio!?
|
||||
|
||||
|
Da, nema ga više u Slavoncima. Trenutno dečkima najviše pomaže Pavić, a čak sam i ja bi u prilici svirati kontru s njima.
Još uvijek me bole prsti...
|
|
|
||||
|
||||
|
Čini se da ne razumiješ najbolje kako su oni funkcionirali, što i ne čudi, jer ni oni nisu baš bili načisto s tim. Ekipa koja je radila na albumu je nešto slično družini iz South Parka. Makneš bilo kog, i odjednom to više nije to. Ali zar nije tako sa svakom ekipom? Tako da se ne slažem da im je ostalo samo ime, nego sloboda da stvore nešto novo, što nikako ne može biti jednako starim Slavoncima, ali nitko ne može reći da mora biti gore, ili da ne može biti bolje.
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
gdje tambura DARIOVK pa da mi cujemo lolu
|
||||
|
||||
|
Dario je snimio 5 albuma, samo za tvoju informaciju!
|
|
|
||||
|
||||
|
To uopće nije bitno, jer je nepravda ispravljena.
Inače, pitanje za poslijepodnevno razmišljanje. Tko u NHT snima solo instrumente? |
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
jel to Nota koja ima neke iz bivšeg Ts Momci ravnice...???
|
![]() |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|