![]() |
|
|
||||
|
||||
|
neznam koji je majstor stvarno.nije nist posebno..ok je za tezge.slike ce uskoro
|
|
|
||||
|
||||
|
Evo slike
cijena je sitnica..1500 kuna ..jos vam je donesem..naravno ako ste negdi u zg ili u pm onda nista ![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
1500 kn. ja je donesem pred vrata
Last edited by eXeR; 20-10-2008 at 13:56. |
|
|
|||
|
|||
|
jel se dobije i ova žica koje nema...???
|
|
|
||||
|
||||
|
ne
heh...kontra nije svirana jedno... 3,4 god... tako da mi samo skuplja prasinu 1500 (hiljadu petstotina) kuna.. ne eura.nego kuna. 1500 kn !!!!!!!!!!! za te pare nemozes kupit ni dobar zeppter lonac Last edited by eXeR; 20-10-2008 at 15:22. |
|
|
||||
|
||||
|
Exeru, pa ti se baviš nekim švercom tambura??
Stalno neki novi oglasi... ![]()
|
||||
|
||||
|
nije.nego se rjesavam toga kad mi ne treba!!!1
|
|
|
||||
|
||||
|
a izgleda da imaš dosta tog krša na lageru..
|
||||
|
||||
|
frend mi ima kontru neku gilg.. od 96 god.. smece od instrumenta..ovaj je daleko bolji..
|
|
|
||||
|
||||
![]() Ovog Bocana??? Aussie, Circa, Anti...šta čekate???
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
cuj.. ako svirate pratnju i ne zelite svoju kontru kidat po zimi itd.. uzmite ovu.. derite je koliko ocete. nece vam biti zao. zasto? zato sto je samo 1500 kuna!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]()
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Evo kontra prodana - meni!
Stvarno bi se zajeba da je nisam kupio. I kako je Exer i rekao - donio ju na vrata! Exeru : P.S. Kontra nije ni najmanje loša, čak dapače: vrlo dobra! |
|
|
||||
|
||||
|
Bravo Exeru svaka ti cast za ovo,imas medalju ,,,bitno da si zeznio pet ljudi nedošavši na probu....
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
ili sam danas vidio sliku njene jedno jajčane sestre blizanke edit : mislim na ovu http://www.njuskalo.hr/oglas218519 Last edited by basdžija; 29-10-2008 at 22:49. |
|
|
||||
|
||||
|
basdžija - oko sokolovo.
|
||||
|
||||
|
da , primjetio sam i "malu " razliku u cijeni -
ali novi gazda je stavio "nove " još ljepše mašinice to valjda opravdava porast cifre od 100% ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Tko prvi djevojci - njegovo dijete! I nije baš 100% porast cijene, kako ti kažeš. Ta kontra je bila odmah na servisu kod majstora i uloženo je u nju malo više od 100eura, a ako ste ljubomorni: Zašto je niste vi kupili? |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() a eto ako si investirao u nju onda je to ok |
![]() |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|