![]() |
|
|
||||
|
||||
|
u zg je audicija 19. 4.
|
||||
|
||||
|
U OSijeku 12.4. u 10h
|
|
|
||||
|
||||
|
da li se za tu auduciju potrebno prije prijaviti, ili je dovoljno doci 19. (u lisinski?)
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
A i imaš tamo neku prijavnicu na stranicama šokadije, pa se prijavi.
|
||||
|
||||
|
Quote:
u svakom slucaju tnx.
|
|
|
||||
|
||||
|
Evo audicija kod nas prošla!
Išli smo jedan po jedan da nas osluhnu Ferić, Škorvaga i Bradić.
|
||||
|
||||
|
I jesi prošao....?
|
|
|
|||
|
|||
|
Evo i prođe ta audicija uz puno znoja i muka!išli smo isto jedan po jedan jedino bas i bugarija su zajedno!jo joj
|
|||
|
|||
|
ajd opiši malo kako je bilo...
|
|
|
||||
|
||||
|
ne mozes opisati taj osjecaj. Ima i straha i treme, i sumnje, i svega po malo. Pogotovo kad je ovaj jedan basprimas bio unutra, a ja znam da sam poslije njega. Taj osjecaj se ne moze opisat...Kad sam ulazio mislim da mi je srce tjelo iskocit(stani srce, stani, stani....
)... A kad udes.... Trema ono totalno.....nemas osjecaja gdje si. Nemas osjecaja za dinamiku; ne osjetis koliko treba stisat kad je pp, koliko kad je mf i takve stvari.......a kad izades.....jao.....kao da si laksi 10 kilograma......al dobro to ovima koji su navikli na to nije nista, al nama kolji prvi puta idemo na takvo sta nije bas svejedno......prosle godine toga nije bilo.....POZZ ekipi iz BRODA....
Svaka snasa voli tamburasa, a primasa i cura i snasa Last edited by sbmarkan; 15-04-2008 at 09:45. |
|
|
|||
|
|||
|
e baš to markane osječaj je bio jeziv i neopisiv!
|
|||
|
|||
|
Eto, prošla je audicija i u Zagrebu, pa da prenesem malo dojmova s moje strane. POčeli smo se okupljati oko 10 sati u Jeđutu, ekipe iz Zagreba, Vrbovca, Crikvenice, Križevaca, Varaždina ...Nakon dugo vremena opet se vidim s ekipom, svi se pozdravljamo, pije se jutarnja kava u kafiću. Primovi su počeli ulaziti jedan za drugim pred komisiju (Bradić, Škorvaga, Ferić). Iako se lagana nervoza osjećala u zraku, atmosfera nije bila pretjerano "užarena" i nisam imao osjećaj da je osjećaj jeziv i neopisiv ko što su neki pričali. Vježba se prije ulaska pred komisiju, basevi još malo uvježbavaju Capriccio, miješaju se zvuci Mozartove Sonate, Duge mračne noći... Stiže red na bračeve, ulazim i ja... Dobro raspoložena komisije oprezno sluša svaki takt... Gotovo je, sve je prošlo ok, danas će se znati kojih 100 sretnika će biti zajedno 6.5 u Lisinskom, nadam se da se vidimo
|
|
|
||||
|
||||
|
a koje su se skladbe svirale na audiciji
|
|||
|
|||
|
Duga mračna noć, Na bunaru, Sonata, Capricio
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
hoce li to biti objavljeno negdje?
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
ja sam prosao
![]() ![]() ![]() ![]() vidimo se u zagrebu
|
|
|
||||
|
||||
|
Hehe evo par imena:
Marko Marković Slavonski Brod (sbmarkan, ipak, ja ga sve naučio...) Marko Mirosavljević Slavonski Brod (Zuki svaka čast) Josip Čavka Slavonski Brod (znao sam da će proć)
|
|
|
||||
|
||||
|
Čestitam svima koji su prošli!!!!! Vidimo se uskoro!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Bravo, Đurđica!
| Način Prikaza | |
|
|