![]() |
|
|||||||
| Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
||||
|
||||
|
E, jeste šmekeri, sunce vam bećarsko!!!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
ja nisam mogel dojti.......
|
||||
|
||||
|
Matijas a gde ste to igrali?
|
||||
|
||||
|
hehe, dobra mi je ona sa 2 basa, 3 basista i 2 kosa.
|
|||
|
|||
|
Mata, kak si se ti našel u toj ekipi? Gdje to bilo?
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu ga di se gura u tamburaše!
|
||||
|
||||
|
Bil sam na mixeru, a inače sam na faksu sa jkos-om pa se to tak povezalo.
Zadnju stvar nas je pozvao da ga pratimo... Sad mogu tamuru objesit na klin (a i mixer).![]() Bile su krstitke u Zelini u nekom restoranu |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Jeste to ti je onaj zbog radi kojeg sam te pito kolko ti je široka hvataljka na prvom polju meni je majstor Gilg speglo sa 38 mm sta je bilo stvarno previše i mučenje na 32mm i sad je to to ja sam ponosni vlasnik iste već malo više dvije godine
Kad tambure zašute kad se svjetla ugase Otišlo mi društvo i prijatelj znan zadnje piće pijem sam! Last edited by matija_vg; 04-03-2008 at 01:29. |
|
|
||||
|
||||
|
Pitanje za Slavonce, ko su ovi dečki s fotografije...danas sam uređivao slike i našo ove slike, u Našicama je ovo bilo, ovog datuma koji je na slici...
Kak se zovu ovu dečki? jesu ili ni su bend, poimence? jel neko na forumu?
|
||||
|
||||
|
Znam primaša,moj kolega Stanko iz Čačinaca,ovo su dečki iz jednog od KUD-
ova u kojima Stanko svira |
|
|
||||
|
||||
|
Odlazak na tamburanje sinoć
Obratite pažnju na tradicionalni Slavonski instrument u lijevoj ruci! Kod nas ga većinom zovu "plećka"
|
||||
|
||||
|
jeli to bocan iz 2007.?
|
||||
|
||||
|
Kasna jesen 2007. Materijal: najfinija svinjetina sušena na laganom Slavonskom vjetru i dimu bukovog panja
|
||||
|
||||
|
...jeste, bacon 2007
...Jooj, pčelaro, daj tu iz leve ruke malo, da je čiča naštimuje!!!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
čekaj, jel ti svaki puta nosiš plećku u jednoj, a prim u drugoj ruci kad ideš na svirku?
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() Cijelu sliku možete naći na stranici T.S. Čudni 5.
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() Quote:
|
||||
|
||||
|
ovo možda nema veza sa tamburaškim fotografijama, al ovo sam uslikao na gaži jednoj u Avstriji, uglavnom, ovo je bend (DUO) koji je svirao u sali je sa ovim došao na gažu...možda nekom zanimljivo, nekom ne...evo zasto se veli "manje svinja gušći napoj"
![]() a ovu sam našo prčkajući po hardu, ovo sam usliku na zidu u našoj tamburaškoj meki u Drenovi...Sigurno će te nekoga prepoznati na slici
|
||||
|
||||
|
Quote:
Sigurno ćete nekoga prepoznati na slici, ako ne prepoznate, pitajte IvanaZU. DSC00130.jpg
| Način Prikaza | |
|
|