![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Navodno; Šima Dominković više ne svira sa Dikama, a to ako je istina znači: KRAJ!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Od kud ti to????'
|
||||
|
||||
|
Quote:
Al mislim da bi o tom više mogo znat stevanbeli, a i maestro, sviraczs... A istina da je Šima i osnivač Dika i jako bitna karika u svemu vezanom za bend pa na kraju i autor je dosta pjesama...ali ne znaći to da Dike nebi mogle funkcionirat bez njega zašto bi to znaćio KRAJ???
|
||||
|
||||
|
Nema tu kraja.
|
||||
|
||||
|
Quote:
Šima je ostavio velik trag u bendu sa svojim autorskim radom i općenito svojom pojavom. Bilo je nekih nesuglasica oko snimanja albuma za dvadeset godina benda, ali nikada nije došlo do svađe ili zamjeranja. Neke njegove pjesme izveli su i snimili drugi sastavi što je njegovo pravo i nitko se od nas nije ljutio. Najveći je problem u tome što neke stvari nismo ozbiljno shvatili, odnosno neodgovorno smo pristupili poslu oko snimanja i produciranja. Sa Šimom se čujemo i održavamo kontakte i nismo u nikakvoj zavadi i ako Bog da poradit ćemo na novim snimkama u dogovoru sa Šimom. Dike sviraju i dalje. Pozdrav Stevan Beli! |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
...i moderatori slobodno nek izbrišu ovaj moj post jer se ionako ne tiče dika- o njima sam se izjasnio!uvijek se pojavi neki novi lik tipa jedan od, škorpion ovaj onaj, buva leteća i kobajagi nametnik zabrinuti...i već u prvom postu ovo ili ono a niko ne reagira, to tolko uzme maha da se pitam sljedeće: postoji li možda netko na forumu tko ima potrebu da bude baba -rekla kazala, pa se onda uz svoj nick registrira još 100 puta pa piše gluposti jer nevjerovatno mi je da bi se netko iz čista mira prijavio na forum i onda čuo je ovo ili ono! To nije samo u ovoj temi već u dosta njih
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Drugo: Toša iz TZD opet svira sa TZD (pogledaj na Youtube-u) Treće: Dike su, meni, jedan od najboljih tamburaških sastava (ako ne i naj) uz čiju sam glazbu odrastao. Četrvrto: Što su Dike bez Šime? Last edited by Svitac; 20-01-2008 at 20:31. Razlog: Ispravak - Quote |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Nisam ni mislio da ste u bilo kakvoj zavadi! Vjerujem da je čovjek preopterećen obavezama u HŠ i da se ne može totalno posvetiti aktivnom sviranju. Last edited by Svitac; 20-01-2008 at 20:32. Razlog: Ispravak - Quote |
|
|
||||
|
||||
|
Pa jel ti je čovjek koji svira u dikama par postova iznad napiso o čemu se radi ?! Kolega daj ohladi malo . I kolko ja znam Tošo ne svira u TZD ! Oni više ne postoje ne ? (tu ne računam Ivu i ekipu koja trenutno svira )
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Svima nama su Dike u samom vrhu najdražih tamburaških sastava Dike bez Šime su samo to Dike bez Šime ništa drugo....pa nisu umrli ili presatli svirat jbg oni su u toj postavi svirali 20 godina i jako puno napravili da sad ne pričam o tom u detalje koga interesira upoznat je sa radom Dika...a vjerujm da će i bez Šime napravi puno...zašto nebi....A da ja ne pričam dalje milsim da je tu na kompetentnija osoba za napisat posta na ovoj temi stevanbeli, a on je svoje rekao pa....
|
||||
|
||||
|
a što su TZD bez krune?
|
|||
|
|||
|
isto što, naprimjer, večernja škola bez pervana!
|
|
|
||||
|
||||
|
Isto što i prije Krune.
"Cigani" bez glave i repa! Isto tako znam: U koji bend Plivelić uđe - Tu trava ne raste! |
|
|
|||
|
|||
|
šta će mu trava kad se bere para...!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Sad se nemojte naljutit, al sta nije kod toše onaj sistem da dok dike nemaju gazu onda svira sa ivom i ostalima
|
||||
|
||||
|
A šta bi trebao gledat crtiće doma?I o čemu opće raspravljate?
|
|||
|
|||
|
Ovdje ima provokatora podmuklih, već spominjanih baba-tračara, koje treba u najblažem obliku banirati!
|
|
|
||||
|
||||
|
čekajte ljudi malo, šta se pjenite, etiketirate ljude da su podmukli provokatori, dijelite banove... koji vam je?
definitivno je da POSTOJE bendovi čiji članovi ne idu svirati s drugima ako njihov bend nema posla. kad ste vidjeli nekog iz dukata da je svirao negdje na zamjeni? kad ste vidjeli šimu dominkovića da je svirao s nekim drugim bendom? a o njemu i toši koji umjesto njega svira u dikama je riječ ... imam nekakav dojam da nitko iz dika nema običaj svirati s drugim bendovima. iz te perspektive, iz perspektive samog benda dike, koji ima desetljećima građene i uspostavljene običaje i odnose unutar benda, meni se komentar 00jesence čini sasvim ok. tošo se po nekim stvarima razlikuje od ostatka benda. zato dopustite ljudima da kažu svoje mišljenje bez da ih nazivate provokatorima.
| Način Prikaza | |
|
|