![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Vidim da nitko ništa ne piše, a možda i ne znaju ljudi, sutra je u 16:20 na HTV 1 snimka prvog dijela koncerta iz Lisinskog ove godine...Tako sam čuo, a i vidim da je u programu rezervirano 35 minuta glazbenog programa...bit će da je to....
|
|
|
||||
|
||||
|
oće li tko to snimat ili nešto tomu slično?
|
||||
|
||||
|
Quote:
Evo i kratak sadržaj sa HTV-ove stranice o snimci koncerta: Šokačka rapsodija 100 tamburaša, glazbena emisija HTV1 24.06.2007. 16:20 Vidjet ćemo skraćenu snimku koncerta održanog u utorak, 22. svibnja ove godine, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog na kojem je sudjelovao orkestar od više od 100 tamburaša. Okosnica orkestra bio je Tamburaški orkestar HRT-a, a ostali članovi orkestra najbolji tamburaši sjeverne Hrvatske, od Iloka do Zagreba. Na koncertu su među ostalim sudjelovali Ivanka Boljkovac, Đani Stipaničev, ženska pjevačka skupina Vranovke, Branko Ranogajec (violina solo), Slavko Batorek (bisernica solo), Branko Ilakovac, Orkestar 12 samičara, Hrvatski gajdaški orkestar, Jerry Grcevich, Antun Nikolić - Tuca, Krunoslav Lalić, Mario Nikolić, Dubravko Češnjak, Roman Gross i Goran Kačurov. Kocertom su ravnali dirigenti: Božo Potočnik, Željko Bradić, Siniša Leopold, Veljko Valentin Škorvaga, Stjepan Fortuna, Mihael Ferić i dr.
|
||||
|
||||
|
Ma trebali su napisati: Nastupali su Dubravko Češnjak i ostali seljaci koji mu nisu ni do koljena
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
kako je reko Skorvaga u Sibeniku za Češu: Poglavica Bijeli Luk
|
||||
|
||||
|
Hvala havla, ali šta je sa DVDom?
|
||||
|
||||
|
Quote:
ono boldano o TO HRT je nažalost istina u tom smislu da onaj zvuk kojeg ćemo čuti sutra u toj emisiji je 90% zvuk tog orkestra, jer koliko sam primjetio, raspored mikrofona i raspored sjedenja svirača hrt-a se poprilično poklapao... kao da nisu ozvučavane pojedine dionice, nego vođe tih dionica. možda i nisam u pravu, ali takav mi je dojam. imam naravno još primjedbi, ali o tom potom.
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 23-06-2007 at 21:49. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Žalosno i sramotno. |
|
|
||||
|
||||
|
Ajde, bar je nešto bilo.
|
|
|
||||
|
||||
|
pogledana skraćena snimka rapsodije...
nadam se da će se naći termin i za ostale 3/4 koncerta... ovo mi je nekako djelovalo kao izbor manje uspjelih izvedbi s tog koncerta.
|
||||
|
||||
|
jadno sto nisu sve u jednom komadu pustili nego samo prvih 20min koncerta
|
||||
|
||||
|
Maestro, ne mari, meni- puno srce! Pa sve sam vas vid'o!!! Zonzija najbolje!!!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
u tih prvih 20 minuta fale sunčane ravni i hercegovački ples. najjače stvari...
|
||||
|
||||
|
Quote:
exera nisam uspio vidit... al zato rodju nekoliko puta ![]() najelegantnije odjeven muškarac na pozornici... rodjo.
|
||||
|
||||
|
Definitivno, ovo je sve nešto zbrda-zdola ili kako bi jedan moj rekao ANDRBANDR...premalo....
|
|
|
||||
|
||||
|
Ni ja ništa nisam primetio, mada sam čuo na forumu to za žicu, i opet ništa nisam primetio!
A to što su u HRT takvu selekciju napravili(šta će da prikažu) verovatno su hteli što šarolikije, za svakog ponešto, nedelja je pa su pred TV i stari i mladi...
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
ja imam neki dojam da više nećemo vidjeti ništa od toga koncerta! mislim da su u ovih 20 minuta htjeli zapravo prikazati sve!
| Način Prikaza | |
|
|