![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Osim škole/faksa/posla i sviranja tambure (ili neke druge vrste bavljenja tamburaškom glazbom) imate li još neku zanimaciju (ili više njih) kojom se riješavate stresa i u čemu uživate...? Tipa pecanje, maketarstvo/modelarstvo, neki sport (normalni tipa nogač ili ekstremni tipa freeclimbing, bungee jumping, paragliding), bodybuilding (exeru?
) i slično...
|
||||
|
||||
u zadnje vrijeme mi je hobi višenje na forumu. ovom i folklornom (opet me aktiviralo tamo) inače, prtljanje oko kompjutera na softverskom nivou mi je hobi, moglo bi se reći. volim čeprkati po sistemu, registriju, "haker" - amater ![]() bacam windowse u nesvjest, pa ih reanimiram, pa tako jedno 5-6 puta. najgore mi je kad smrdam boot sektor, s nekim linuxom i njegovim boot loaderom. i tak... još nisam skužio kako se može editirati bootmanager kod viste. pa ako netko zna, nek mi javi. može i pm...
|
||||
|
||||
|
moj hobi? bacanje macora u nesvjest
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))
|
|
|
||||
|
||||
|
aaaaaa,tu je tajna tvog trzaja......
p.s. ima li mačor ton?
|
||||
|
||||
|
Meni su hobi opet tambure.
Ja ih, naime, sakupljam. Eto, bez tambura ne mogu da živim!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
'Ajde, de, i stari Citroeni (A serija), 2CV, a naročito Ami.
Već sam četir' Amike sa'ranio...trenutno imam dva Amija...
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
Ako imam vremena ucim hrvatski... ali to nije uvijek hoby
|
|
|
||||
|
||||
|
ribičija i planinarenje.......a onda opet svirke u planinarskim domovima
|
||||
|
||||
|
hobiji su mi boravak na ovom forumu, web stranice, tamburaška glazba i nogomet (premda slabo u zadnje vrijeme ovo posljednje
)...
|
||||
|
||||
|
fakat,i ovo se lagano pretvara u hobi.....
|
|||
|
|||
|
meni je hobi voznja biciklom i uredivanje tj case modding racunala... moj proslotjedni rad mozete vidjet na sljedecem linku!
![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=69271 uglavnom to je to od hobija
|
|||
|
|||
|
a eto moj hobi....trčanje....ili po šumi ili za curama...ovo drugo mi baš i nije najjača strana......
a i pokušavam obnoviti svoje treniranje tae-kwon doa.... ...i što sam već čuo...boravak ovdje postaje zarazan |
|
|
||||
|
||||
|
evo i mene... hhhhhmmmmmmmm... kao hobi izdvajam zajebanciju koju provodim sa svojim frendovima iz benda dok ne sviramo i razlicite vrste sportova!
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
ni ja ne vidim... otvara samo početnu stranicu foruma...
|
||||
|
||||
|
Pa jučer su bile slike ! a sad više nema
Uglavnom super izgleda ! |
|
|
||||
|
||||
|
ja nisam ni jučer mogao vidit. ali valjda je to privremeno zaštekalo.
vbulletin forum, isti kao ovaj. ali nemaju oni svitu da im to riješi.
|
|||
|
|||
|
meni otvara link...
al evo onda ista stvar samo sa drugog foruma http://forum.links.hr/viewtopic.php?t=11212
|
||||
|
||||
|
nemrem vjerovati, meni ni ovde ne otvara nikakve slike....
Zasto?
|
|||
|
|||
|
e sad stvarno ne znam zasto... kad je tako onda cu slike staviti ovdje, tj prekopirat cu post sa tog foruma ovdje!
POST 1/2 prvo je na red dosla bocna stranica na kojoj sam izrezo otvor za pleksi... nakon toga sam rastavio kuciste i posmirglo ostale stranice i sve pripremio za lakiranje... prva ruka laka je nanesena... (koristio sam Duplicolor crni lak) za to vrijeme dok se prva ruka susila, bacio sam se na moddanje zalmana... rastavio sam ga od baze i propeler pofarbao UV reaktivnom plavom bojom...
| Način Prikaza | |
|
|