![]() |
|
|
||||
|
||||
|
naisao sam na - meni - zanimljiv snimak.
http://www.youtube.com/watch?v=f6z34...eature=related nikada nisam svirao u tamburaskom sastavu, niti cu, pa nisam upoznat sa ovom situacijom. na 0:31 se desava... dakle ona njemu ubacuje pare u bas sad moje pitanje, kako ih on poslje vadi??? ne mogu si zamisliti da uzima bas u ruke i pokusava ih istrest dali vam se tako nesta desilo i dali je frustracija velika (kada na primjer znate da vas u basu ceka poveca svota novaca a ne preostaje vam nista drugo nego testeru u ruke i ajmoooo...)? i sto me isto uvijek zanimalo, kako sviraci dijele tal na kraju? svima jedna dio ili ko sta dobije? pitam cisto iz interesa (ispricavam se ako zadnje pitanje zadire u tajne zanata). bude li svade? dali ste ikada dozivjeli da vas je netko u bendu zaj.... ili pokusao zaj.... sakrivajuci pare itd...? uglavnom, mozete pisati i razna iskustva, dobra i losa u vezi bakse, no primarno me zanima pitanje kako ih izvadi iz one male rupice na basu?ispricavam se ako je tema bila vec negdje ili ako se ovo pitanje moglo postaviti i negdje drugdje, uglavnom, sve je to iz znatizelje jer ne sviram u tamburaskom sastavu pa nisam upoznat sa tim situacijama...