Quote:
Originally Posted by stevanbeli
Pa tebi je sve smiješno i sve isprdavaš. Odrasti jednom. Nešto ću ti reći ali nemoj se uvrijediti. Čika Marka jako poštujem, ali daj stekni neko svoje mišljenje. Imam osjećaj da čika Marko ima jak utjecaj na tebe, ali one njegove ispravne odlike kod tebe dolaze u sasvim drugom konteksti i dobiju negativnu energiju. Drugo sviro sam i ja sa puno starijim od sebe ali iz razloga što u vrijeme kada sam išao u srednju (80' tih) tambura nije baš bila popularna i nisam imao s kime svirati. Ti sad kad ima hrpa mlađih tamburaša sviraš sa ljudima koji ti mogu biti didovi. Da li ti to što govori. Nisam bez dlake na jeziku i puno me stvari smeta kod drugih svirača, ali odakle mi pravo i autoritet da nekoga isprdavam. Mogu dati komentar ili dobronamjerni savjet u okviru svog znanja, ali da ću nekog ismijavati, to nikada. Daj malo razmisli o svom ponašanju. Vjerujem da nisi loš dečko i ima puno dobrih stvari koje si rekao, ali daj uspori sa jezikom. Za koju godinu nećeš imati s kim svirati, zamrziće te ljudi. A srce će te vući da sviraš.
Pozdrav!
|
donekle si u pravu, ali, ja ne isprdavam sve... PRoblem je sto se na ovom forumu sve mora hvaliti..zar ne? ovdje ocito ne postoji smece..sve je super, odlicno.. u tom je stvar.. kad bi reko da Skoro nema veze s sluhom ,odmah bi me isprdali.. sve se mora hvaliti..a zapravo je bar 50 posto toga, lose...