Quote:
Originally Posted by IvanZU
.....baš se mislim šta da napišem.....možda nemam dobar tv pa zvuk nije "vjeran" al uglavnom bez veze, prim kod većine bendova se na mom tvju nije dobro čuo, basprimi i previše....no kako god, primjetio sam da je Đuka Č, imao lijepu košulju.....ostalo sam se uglavnom trudio da ne primjetim.......pozdrav svima koji su nastupali......bit će bolje drugi put.....od pjesama, Milenij mi se svidio al sam možda i subjektivan jer dečke znam i čuo sam pjesmu i ranije.....hehehe Šima se zna smijat i u molu što mi je isto bilo zanimljivo....sve u svemu prolazna "službena" ocjena......a neslužbeno je ionako svima jasno.....
....ne sviđa mi se što se toliko proziva Iću po forumu, jer čovjek očito nešto radi svidilo se to nama ili ne....
i prijašnjih godina se festival mogao nazvati festival V.V Škorvage a i drugih.....to nije nikog smetalo (bar ne ovak javno) pa mislim da nije u redu....Ima Iće i u drugim temama dosta......
......i voditeljica je bila super onak.....smirena....kužite....hehe
....a moram pohvalit i našeg forumaša hrvoja111, jer je pjesma dobra i dečki su dobro odradili osim onog trrrr trrr trrr trrr u strofama čini mi se......bravo hrvoje......
|
Bok!
Hvala na pohvalama....ozvuenje je bilo grozno pa je slabo doslo do izrazaja...kad slusas sa CD snimku zvuci puno drugacije...ma bit ce jos pjesma,zapravo imam ja jos dosta pjesma...
hrvoje111