![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
može li netko napisati sve članove toga benda Nota?
|
||||
|
||||
|
Čini mi se da na pomalo ružan način potcjenjuješ čovjeka.... Da, Kruna će vjerojatno bolje snimiti, Denis je brži, ali bez obzira na to, Mirka je dobar basprimaš, bolji od bar 50% basprimaša koji snimaju u svojim bendovima.
|
|||
|
|||
|
babić,markanović,hamzo....cole i petog ne znam
|
|
|
||||
|
||||
|
jole basprim bi trebao moći napraviti točan popis.
![]() ovo ti nije trebalo.
|
||||
|
||||
|
Ovo samo utvrđuje moju poantu. Braća Vuček su kompaktni basprimaši, i zajedno funkcioniraju jako dobro. Međutim, kao i kod hrpe drugih PROFESIONALNIH bendova, uvijek je tu jedan čovjek koji je najzaslužniji za studijski rad. To ima svojih prednosti i svojih mana, ali dokle god se albumi snimaju kanalno preko nekog info snimka, takav način snimanja i takav način isticanja pojedinaca je neizbježan.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nije mi bila namjera potcjenjivati čovjekov dugogodišnji rad u NHT.
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Mislim da si nedovoljno upućen, pogotovo za ovakve teške izjave. Protiv govorkanja nema lijeka, ali ovo što ti radiš je javno pljuvanje, prozivanje i opstruiranje. Mani se toga i pusti ljude da rade ono od čega žive! Last edited by Vedran; 15-01-2009 at 19:30. |
|
|
|||
|
|||
|
Nemam ništa protiv DariaVK osobno (niti ga vjerojatno ne poznam), ali mislim da mu jedan tjedan odmora od pisanja ne bi škodio, čisto kao upozorenje. Admini, modovi?
|
||||
|
||||
|
Na gmailu su tri pjesme od Slavonaca: "Još jedna pjesma za tebe", "Svirajte za dušu" i "Dođite nam na jeseni".
|
|
|
|||
|
|||
|
Ljudi nemojte biti tako okrutni....svi smo mi ljudi, radimo i griješimo....Slavonci su bili dobar bend i dobri prijatelji...malo su se razišli i dobro....nije to ništa stalno se događa....ne treba nikog osuđivati....oni ća svirati i dalje samo u nekim drugim bendovima...pozdrav svim Slavoncima od Čudaka...
|
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima,moje misljenje je da su Slavonci bili dobra ekipa i da su imali "ono nesto" što se sviđa ljudima,šteta što više nisu skupa
|
|
|
|||
|
|||
A zašto ja i dalje mislim da taj band svira?
|
||||
|
||||
i ja imam slično mišljenje s obzirom da su dva člana slavonaca bili prošli tjedan kod mene i probavali moju berdu ![]() ili sam si to samo umislio ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Super, već nas dvoje vjeruje u Slavonce....a gdje je vjere, tu je i dima?Vatre?
|
|||
|
|||
|
I ja sam cuo da postoje al ih jos nisam cuo (ni vidio),mozda su duhovi
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() http://www.forum.tambura.com.hr/show...3078#post63078
|
||||
|
||||
|
dok niste prisutni u javnosti, ne postojite. (pravilo estrade)
to su sad nijanse u definiranju pojma "postojanja". u ovakvim slučajevima ne vrijedi reneovo pravilo "mislim, dakle postojim" ili kako mi to prevodimo coito, ergo sum ![]() estrada je malo inertna. treba neko vrijeme postojati da biste počeli postojati na estradi. ali zato, jednog dana kad prestanete postojati, na estradi ćete živjeti još neko vrijeme, da se nadoknadi ono početno nepostojanje.
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 06-02-2009 at 08:20. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
minja subota? đe njega nađe... jel može za ekipu 5 bambusa umjesto tih 5 bambija?
|