![]() |
|
|
||||
|
||||
|
evo, vidim da je bilo price o tom bendu,pa da i ja kazem sto znam!!
Cicko nikada nije svirao sa Miletom,jedino u orkestru RTNS,i kad prate Zvonka,jer Zvonko inzistira na tome!A sa MIletom svira Šime(Jovica Šimecki). Nikola Jaramazovic je samo snimao taj album,a inace svira u Ravnici. album je sniman u studiju,ali na prvu,kao sto ste i rekli! |
|
|
||||
|
||||
|
je li taj šimecki iz sremske mitrovice?
|
||||
|
||||
|
da,on je drugi begesar u orkestru RTNS!
|
|
|
||||
|
||||
|
hehe, znam ga onda. u rovinju 1984, kad sam s panoncima tamo svirao, došao je do nas, predstavio se kao šime iz mitrovice i rekao da svira (valjda je onda tek počeo, bio je relativno mlad) u rtns. odsvirao je zadnji set s nama, poslije smo nešto raspravljali o aranžmanima save vukosavljeva, načinu na koji on radi harmonizaciju...
ovo nije baš unutar teme, ali morao sam...
|
||||
|
||||
|
Jel njihovo ono Tamburaški evergreeni
|
|
|
||||
|
||||
|
da...........
|
|
|
||||
|
||||
|
Švrljajući po Forumu, vidjeh da je taj novosadski sastav spominjan.
Ako nekoga interesira, imam dosta mp3-ca njihovih, što mi je dao Saša Šćitaroci, kada su on i Brane Jovanović bili u Puli, nakon zajedničkog druženja i svirke. Pa, ako vas zanima, imam albume Tamburaška bajka, neki s ciganskim pjesmama, a i koncert Zvonka Bogdana u Novom Sadu s orkestrom Mileta Nikolića u kojem također svira Saša. BTW, i Saša i Brane su zakon, sviraju super i jako smo se dobro proveli.
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]()
Last edited by longee; 14-03-2007 at 21:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Imam njihov Tamburaški evergreen 1, pa ako tko želi, neka javi ... btw, znaš možda jel svira ista ekipa kao i na TE1 ill .... ? |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
. Bajka je malo produkcijski bolje odrađena. Gledat ću ovih dana uploadati album "Tamburaška bajka", a ovdje ću postati link!
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Bajka mi je ok, dobar album...
Jel su na bogdanovom koncertu jedan ili dva prima, jel ti reko kojim povodom je koncert bio?
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Jesu to ovi albumi?
![]() ![]() Sad me zbunjuje ovo što piše ovdje da se bend zove "Ad Libitum", a tu piše "Orkestar Stevice Jovanovića - Čvarka"... Jel' to isti bend, pa mijenjao ime ili o čemu se radi?
|
||||
|
||||
|
ne bih rekao da je to isti bend..Cvarak je violinista, vidim da ima i harmoniku, a na onom prvom albumu je cisti tamburaski materijal..
|
||||
|
||||
|
nije isti bend,to je samo ista izdavacka kuca od Baneta Krstica!!
|
|
|
||||
|
||||
|
A jel postoji TE2 ako je ono TE1 i jel netko to ima i dali bi ga mogao uploadati?
|
|
|
||||
|
||||
|
Vidim da je ovde spominjan orkestra AD LIBITUM. Pa ja kao clan istog, sam nasao dosta netacnih podataka, pa cisto ako nekog interesuje, mogu da pojasnim.
Brane Jovanovic ( punim imenom Branimir), terc prim na Tamburaskom evregreen-u, a inace terc basprim AD LIBITUMA. A mozete me pronaci i kao umetnickog rukovodioca TO AKUD " Sonja Marinkovic" od 2000-2004. i dirigenta i osnivaca TD "PANONIJA" iz Novog Sada, kao i na sajtovima o festivalima gde smo ucestvovali. Pozdrav svima P.S. drago mi je da ste zainteresovani za nas rad....... |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
U pravu si za Cicka, Inace punim imenom Dubravka Isakova, a Šime se zove Jovan Šimunovački.........I za Nikolu si u pravu, s tim što morate praviti razliku između novosadske Ravnice i subotičke. Nikola je član subotičke...... |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
ima ovdje puno zainteresiranih za vaš rad, kao i za rad svih drugih dobrih tamburaša, a i onih koji će to tek postati...
|
||||
|
||||
|
Evo da ja nadopunim....
Edicija CD se zove Tamburaski evergreen. Tamburaski evergreen 1 smo snimali mi, tj. AD LIBITUM. Tamburaski evergreen 2 je snimio ciganski orkestar Stevice Jovanovića-Čvarka..... Prošli četvrtak (14.06.2007.) smo mi snimili Tamburaski evergreen 3. E taj će biti pravi BUM....... HE, HE.....videćete zašto......... A u pripremi nam je naš album sa autorskim pesmama, možete pronaći pesmu MARIJA za sada pošto smo s njom nastupili na Festivalu zabavne muzike Vrnjačka Banja 2007. Postoji kraći mp3 na njihovom sajtu........ Pozdrav svima... |
|
|
||||
|
||||
|
jel zbog instrumentalne muzike?
|
![]() |
|
|