![]() |
|
|||||||
| Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
||||
|
||||
|
Dakle, naš poznati i priznati tamburaš i pokretač puno lipih stvari u tamburaškoj glazbi Darko Dervišević Šuša me zamolio da stavim ovaj oglas na forum.
On surađuje s bendom Begini iz Jaske i traži kontraša sa šireg zagrebačkog područja koji bi svirao s njima. Begini su naravno već ufuran bend, posla imaju, ambicija i planova imaju, pa eto mogućnosti zainteresiranima. Za dodatne informacije najbolje da se javite osobno Šuši, a ako nemate direktan kontakt s njim, meni privatnom porukom. |
|
|
||||
|
||||
|
Srećno mu bilo! Kontraši su na širem zagrebačkom području rijetke ptice, čak mi se čini da su i rjeđi od basista...
|
|||
|
|||
|
ma neznam za zagreb ali i kod nas u moslavini sigurno je ista priča.. sječate se teme "bend iz moslavine traži kontraša". Sva sreća da smo pronašli pravog čovjeka u pravo vrijeme.. stvarno je kriza s kontrašima izgledea svugdje ili ih fali onih malo boljih.
|
|||
|
|||
|
Jesu, ali, Begini bez Martina... Kakvi su to Begini!?
|
|
|
||||
|
||||
|
To ti je ko da na vešmašini promjeniš motor....
|
||||
|
||||
|
Eh, ima na požeškom području jedan ali je vjerojatno daleko za Jastrebarsko. Šteta.
|
||||
|
||||
|
Pa ima nas od Karlovca, Jastrebarskog, Klinča Sela, Zagreba....
|
||||
|
||||
|
Šuša traži kontraša?
|
||||
|
||||
|
... BEGINI traže kontraša !
|
||||
|
||||
|
ae. nema tu ničega čudnog. da si recimo ti osobno prije 10-15 godina prestao svirati s bendom kućni ljubimci, pretpostavljam da bi šuša i tada bio jedan od onih koji bi tražili kontraša...
tako je i ovog puta. razlika je jedino što se ovaj puta radi o beginima. gle, ovu temu sam otvorio nakon razgovora sa šušom i napisao sam uvodni post u skladu s tim razgovorom. nazvao me šuša, a ne begini. očito je on bio brži. ![]() tebi kao primašu begina koji si ujedno član foruma ili nekom drugom nitko nije branio da otvorite svoju temu umjesto da ovdje ispravljate naslov koji vam (ne znam i ne zanima me zašto) ne paše Last edited by _maestro_; 07-07-2010 at 13:02. |
|
|
||||
|
||||
|
Da ! Ne treba izazvati dalja čuđenja pa sam se navezao na gazijev ? Eto to je to !
|
||||
|
||||
|
zao mi je kaj martin ide jbg...nadam se da budete nasli nekog
|
||||
|
||||
|
Audicija traje i prijave traju !