![]() |
|
|||||||
| Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
|||
|
|||
|
Puno hvala
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
sve se održava u parku u kapucinskoj ulici u donjoj dubravi. druga tramvajska stanica iza okretišta dubrava prema dupcu. stanica je na križanju avenije dubrava i kapucinske ulice. park je nekih 200 metara niz ulicu. ko ide autom, na 5. semaforu u av. dubrava skrene desno u kapucinsku... (za 1. semafor brojim onaj na samom okretištu dubrava)
|
|||
|
|||
|
Da hrvatska prođe u polufinale, i da vas zoveju "neki" ljudi da im u nekom bircu svirate za vrijeme tekme, jel bi išli, i za kolko novaca?
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
eto, "sva sreća" pa su ti Vatreni olakšali odluku!
![]()
|
||||
|
||||
|
Sveti Križ Začretje, Trg hrvatske kraljice Jelene, Tjedan kulture zabave i športa 2008.
Subota, 23.08.2008. 21,00 - KVARTET GUBEC - koncert Nedjelja, 24.08.2008. 21,30 - Tamburaška večer Nastupaju: ADUTI, MAHERI, ZVONA STARINE, SAVSKI VALOVI, SAŠA KOVAČ, KRISTINA MEDVED, IVA RANOGAJEC, ANDRIJA KOS, LAURA Program tjedna
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Evo jedne sličice s tamburaške večeri u Sv. Križu Začretju.
Laura i Savski Valovi ![]() P.S. U Restoranu Dunav svaki dan za vrijeme Tjedna kulture, zabave i sporta od 24. do 30. 8. sviraju Zvona starine.
|
||||
|
||||
|
Čuo sam da danas umjesto Milenija neki drugi TS svira. Zanima me jel netko zna o kome je riječ??
|
|
|
||||
|
||||
|
Vuge večeras nastupaju u emisiji "Mlade nade", Radio Sljeme, 20:30-21:10
Tko ne zna tko su i što su Vuge, nek' upali radio (ili otvori stream na kompjuteru pa će saznat - http://www.hrt.hr/streams/sljeme.ram ).
|
|||
|
|||
|
22.11.2008. U Drenovi u domu je zabava, udaraju "Slomljena srca"
Dojdite na vinčeko... se bumo podružili
|
|||
|
|||
|
14.11.2008.TZD sviraju u Urbanu s početkom negdje oko 10 ili 11h.
|
|
|
||||
|
||||
|
19.11.o.g. u SC-u nastupaju gore navedeni... Znam da je u isto vrijeme k'o i Bogdan, ali ja idem na Vlatka... Jel' ima još koji gitaristički fan?...
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
U Osijeku jučer bio koncert i stvarno je bilo dobro. U početku je zapadni blues svirao, pa je sa Akkermanom odsvirao nekih 45min, i onda se prebacio na "istočni" blues, kako on to kaže, tj. neparne makedonske.
Sve u svemu je bila dobra svirka. Jedino me se njegovo pjevanje nije nešto dojmilo, daleko je bolji gitarist nego pjevač... Nisam ni znao, on sebe zove sa naglaskom na "fa", dok smo mi svi navikli s naglaskom na "no" u njegovom prezimenu...
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
vlatko je car
|
||||
|
||||
|
13.02. petak Aquarius
Connect – promocija albuma "U drugom stanju" 21h/30/40kn I sad se vi pitate - kakve to veze ima s ovim forumom? E pa ovako - kao gost na toj koncertnoj promociji ovih zaprešićkih repera nastupa jedan drugi zaprešićki reper Smile Provokator sa svojom pratećom ekipom koju čine reper Pinđa, producent Pepi Brutale, bend (bas gitara, električna gitara, bubanj) i vokali: cigankuša i ja... ![]() Evo da čujete stvari koje ćemo izvest: Na ove dvije pjeva cigankuša (al' na snimci nije pjevala ona, nego jedna druga cura)... http://www.box.net/shared/kjasjvo6ej http://www.box.net/shared/xk4hpgyshs Na ove druge dvije ja (tj. u refrenima zajedno... govorim o live nastupu) http://www.box.net/shared/lz77j82upv http://www.box.net/shared/dio32mpadk Pa ono, ako nekoga zanima, nemojte reć da niste znali.
|
||||
|
||||
|
Quote:
živopisni su skoro kao mafijaški: joca amsterdam, mile džigera, narančić-limun...
|
|||
|
|||
|
Fašnik u Markuševcu uz dobro vino i tamburaše!!!
24.02.2009. Od 20:00h u lokalu "Šimunščanka" - SVI SU POZVANI!!! ![]() info Ja: 095 9014 955
| Način Prikaza | |
|
|