![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Quote:
![]() EDIT: Kaj svira Tomislav Nemet iz Zvona? I jel' Alen ili Alan Kladarić iz Slavonia Banda...
“Uz pjesmu mi se, evo, rodimo, uz pjesmu umiremo...” Last edited by Hrvoje; 12-03-2008 at 14:01. |
|
|
||||
|
||||
|
ajd ljudi, glasajte...
još mi nije jasno glasaju li samo članovi hgu ili svi.... mislio sam da glasaju samo članovi. u tom slučaju broj iskaznice je dovoljan. zbunjuje me ona opcija glasa uz jmbg.
|
||||
|
||||
|
Ej, pa mogu svi glasati, ja sam sada glasao a nemam nikakve veze sa HGU-om! Ajmo ljudi navali...
|
||||
|
||||
|
Quote:
Nemet svira prim!
|
||||
|
||||
|
U ovoj rubrici - http://nagrada-status.hgu.hr/index.p...cat&gl=5&id=11 su ladovci (za album s Tetom Lizom) pa tko može neka glasa i u toj kategoriji...
Buky1, nisam probao glasati, ali izričito piše "Upišite vaše podatke (ime i prezime). Obavezno unesite ili JMBG ili broj vaše HGU članske iskaznice. Glasovati mogu samo članovi HGU.". Pa ono, možda ti piše da je glas zaprimljen i sve pa će oni poslije odbaciti nevažeće glasove, al' tko zna...
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Ha ništa onda, buky, idemo zajebat sistem i samo izmišljat imena i JMBG-ove i glasat za naše favorite...
|
||||
|
||||
|
Ma da, možeš upisati šta ti drago, sve prihvaća... Toliko o realnosti rezultata kada budu gotovi
|
||||
|
||||
|
možda i nije... hgu ima u svojoj bazi podatke i jmbg svakog člana.
možda je jmbg alternativa za članove koji nemaju pri ruci člansku iskaznicu s brojem, a prispjeli glasovi ne-članova se kasnije škartiraju? ja sam kod glasanja upisao obadva broja, da ne bi bilo nismo znali
|
|||
|
|||
|
Trebo bi Ića dobit nagradu..
|
|
|
||||
|
||||
|
ja sam glasala tko da sam drpila tatinu iskaznicu i sad sam sigurna da je moj glas važeći....
živio moj tata!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
kako za što??? pa za novu frizuru valjada!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Jaooo, kao da sam sam ovo napisao!
![]() ![]()
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ako status usporedimo s oskarom, Ića definitivno zaslužuje zlatnu malinu!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ideja nece proci jer postoji ekipa koja prati glasanje i "skida" nevazece glasove. To znam iz "prve ruke". Glasaju samo clanovi HGU-a. Svim nedopustenim sredstvima samo mozete naskoditi ljudima koje volite ili glasate za njih. Svirali smo neku gazu prosle godine nakon proglasenja dobitnika Statusa i jedan clan neke klape u Zg mi je rekao da radi u HGU i da je brojao glasove,te da je bilo onih koji su nedopusteno glasali za mene,ali je bilo dovoljno onih koji su "ispravno" glasali.
|
|
|
||||
|
||||
|
Moj favorit je Špegelj.Mislim da ne moram navoditi razloge zbog kojih bo on trebao dobiti status,svma su poznati....
|
|||
|
|||
|
.....a moj favorit jeeeeeeeeeeee.......taubek!........ne mogu glasat jer nisam član te organizacije, al ako on ne dobije, onda ću ih nazvat i izvređat. dabome!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja bi dao glas Kruni ...!!!???
|
||||
|
||||
|
Svakako je dobro uclaniti se u HGU. To clanstvo vam daje neka prava koja se mogu iskoristiti u svirackom zivotu,a i sa vise clanova sama organizacija HGU jaca i moze se kvalitetnije boriti za nas svirace.
Nije bitno tko ce dobiti ovu nagradu jer glasanje ne moze biti realno samim tim sto velika vecina clanova glasaju za ljude koje nisu nikada slusali i potpuno su neupuceni u njihovi "umjetnicki" rad. Zato bi svi tamburasi trebali biti clanovi i boriti se za to da u tamburaskoj kategoriji mogu glasati samo tamburasi. To su prije par godina napravili jazzeri. Na kraju krajeva ova negrada se dodjeljuje najistaknutijem glazbeniku i mozda bi ju uvijek trebao dobiti Homo ili Ica koji najvise rade u produkciji,a sve ostalo spada u to da se nekome sviđa ili ne sviđa. Ovo nije nagada za sviraca koj se meni sviđa ili ne. Last edited by dspegelj; 16-03-2008 at 13:57. |
![]() |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|