![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Bok tamburasi!
Evo otvram novu temu sa nadom da se svi pozabavimo ozbiljno sa njom. O cemu se radi? Radi se o tome da svi zajedno razmislimo o pokretanju jedné revije o Hrvatskoj narodnoj glazbi.Ta revija bi trebala izlaziti tromjesecno i donositi novosti u hrvatskoj tradiscijskoj glazbi.Zatim bi trebali pisati etnolozi i ostali strucnajci o tradicijskoj pjesmi i folkloru,predstavljanju pojedinica i grupa zasluznih za ocuvanje hrvatskog narodnog blaga itd. Eto toliko za sada od mene.Nadam se da ce ova tema poluciti dobre,strucne i nadasve ozbiljne komentare...... hrvoje111 Last edited by hrvoje111; 13-10-2007 at 15:47. |
|
|
||||
|
||||
|
svaka cast na ovom trebalo bi takvo nesto ali tu nisu dosta samo pojednici trebalo bi se malo pozabavit s tim i iz rječi pretvorit u djelo
ima na forumu ljudi koji su zaduzili tu tambursku (narodnu) muziku u raznoraznim poducjima pa bi se to dalo izvest samo ako se grupica ljudi tog primi nikad se nezna u svakom slučaju te podržavam
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
..bilo bi dobro da se uspije realizirati... |
|
|
||||
|
||||
|
...nešto takvo je ugledalo svijetlo dana prije 10ak, možda i više godina, izašlo je par brojeva, zvala se "Tambura", pa se ugaslo...
|
|
|
||||
|
||||
|
kada bi se to pretvorilo u stvarnu realizaciju,pomogla bi u njenom ostvarivanju.
|
|
|
||||
|
||||
|
draga marija, pripremi hrpu novaca i javi se dragom dkranjce-u.
|
|
|
||||
|
||||
|
Odlična ideja.....koju bi trebalo realizirati :-)
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
i svaki put se blago upokojilo nakon kratke i teške bolesti.
|