![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Mi smo jedan mladi sastav tamburaša. Iščemo note bolje poznanih pjesama (dalmatinske, slavonske...). Ako ima tko note od koje takve pjesme molim da napiše pa čemo onda vidjet ako trebamo tu pjesmu.
P.S.: Molim samo note koje su za bas, kontru, čelovič, čelo i sve druge instrumente. |
|
|
||||
|
||||
|
Nećeš dobiti note ovdje na forumu nego samo poticaj da sam kod kuće nategneš uho i pustiš pjesmu 100-200 puta. I onda je zasviraš.
|
||||
|
||||
|
mi to več radimo 3 godine, sada bi radi malo bolj profesionalno svirati
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Puno sreće.
|
|||
|
|||
|
možda jednog dana postanete nekakvi dukati,...ne slavonski, možda podravski...zagorski, međimurski, dalmatinski....
...sve u svemu puno sreće u budučnosti...nego...kako se taj vaš sastav zove i odakle je?
|
|
|
||||
|
||||
|
Mi smo iz Preloke. Tam imamo KUD Lepa Anka i jedan dio tog KUDa smo tamburaši. Preloka se nalazi u Sloveniji, točnije pri Kupi blizu Velike Gorice. 11.9. čemo nastupit u Zagrebu na otvorenju Zagrebačkog velesajma.
Pogledajte malo i na našu stranicu http://www.preloka.si/ |
|
|
||||
|
||||
|
bando a oces meni skinut koju pjesmu???????
|
|