![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja mislim da bi bilo već vrijeme da se pokrene tema o navedenom momku,koji radi sa majstor knobloch-om i mojom malenkosti, te je na dobrom putu da postane jedan od boljih reparatora i majstora glazbalara u lijepoj našoj!
Slike majstora i njegovih ruku djela će biti u skorije vrijeme! |
|
|
||||
|
||||
![]() a ja ne mislim. ja mislim da je posljednje vrijeme da se napiše par tisuća postova o zlatku biondiću, majstoru koji je napravio genijalnog mene i stvarno nije u redu da to nije još bilo na forumu. fuj
|
||||
|
||||
|
Svatko ima pravo na mišljenje!
|
|
|
||||
|
||||
|
što sad...? jel ti misliš ili ne misliš?? ma nije ni bitno...
bitno je to da naš majstor tomo napreduje krupnim koracima, i ja mu dajem svaku podršku. treba nam mladih ljudi koji imaju smisla i volje za taj posao |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() ![]() ![]() majstor Beniću sve pohvale, sto se mog iskustva tice
|
|||
|
|||
|
Ajde da i ja pohvalim nidinog oca koji ga je takvog napravio.
![]() ![]() ![]() ![]() Ljudi, takove glupe teme nemaju smisla. To je običan trač koji, niti nema nekih dokaza (barem nisu iznešena na ovoj temi tj. prvo skoči, pa reci hop), samo naklapanja i rekla-kazala. Vrlo je vjerojatno da je čovjek (jako) dobar majstor, ali na ovaj način ga ne budete pravilno i korektno promovirali. Tema bi mogla dobiti neželjeni "žeravica" karakter.
|
||||
|
||||
|
Ma pusti ih ionak se nitko na njih ne obazire
![]() pozdrav najboljem begešaru
|
|||
|
|||
|
Kog pozdravljaš? Ako si slučajno mislio na mene, ne laprdaj jer bez obzira na to jel istina (a nije!!!) činiš meni isto što i birtija i ostali sljedbenici na ovoj temi dotičnom g. Beniću. NHF
|
||||
|
||||
|
Quote:
Njegovo vrijeme tek dolazi,i siguran sam da će se početi (spontano) jednog dana pisati o njemu,ne treba žuriti... Odličan je majstor i tamburaš,još je na početku i na jako dobrom putu! |
|
|
||||
|
||||
|
volijo bih nešto više doznat o tom majstoru pa tko zna nek pise
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja sam trenutno u osijeku na faksu ,ali za vikend bi se trebao naći sa majstorom i poslikati radove,a možda bude i zvučnih zapisa!
Molio bih nekoga ako nije bed da mi pošalje šifru za gmail da mogu upload-at snimke! |
|
|
||||
|
||||
|
Evo moj bocan stigo od majstora Benića i moram reć da je odličan ,majstoru svake pohvale ,tambura je perfektna,rad savršen...ali stvarno šta taj čovjek spasi...jedan je torma kod njega donešen doslovce U DIJELOVIMA i on ga je vrhunski sredio!Stvarno mu svaka čast...slike stavljam idući tjedan kad se vratim iz Zagreba!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
![]() |
|
|