![]() |
|
|
||||
|
||||
|
IZVOĐAČI:
1. BERDE BAND Iločka 2. MARTA NIKOLIN Tu gdje sam rođena 3. SLAVONSKI DUKATI Međaši 4. KRISTALI Djedovina 5. ŽELJKO SESVEČAN Vrnul se bum 6. NAJBOLJI HRVATSKI TAMBURAŠI Sokol ga nije volio 7. DRAŽEN ŽANKO Od stoljeća sedmog 8. BEKRIJE Taj moj dragi kutak svijeta 9. VERA SVOBODA Divan je kićeni Srijem 10. OPĆA OPASNOST I ZORAN MIŠIĆ Tri rijeke 11. ZVONA Mi smo šokci 12. LYRA Hej salaši na sjeveru Bačke 13. PATRIA Priča o jednom hrastu 14. BORIS ĆIRO GAŠPARAC Vila Velebita 15. ŠIMA JOVANOVAC Gradu na Dunavu 16. STJEPAN JERŠEK ŠTEF Sve poštivam svoje uživam 17. GENTLMENI Dobro mi došel prijatel 18. PRVA LIGA Mutna rijeka 19. BABYLON Slavonija, jedna i jedina 20. VLATKA KOPIĆ TENA Zemljo moja jedina 21. MATE BULIĆ Moja Hercegovina 22. DIKE Slavonac sam ja 23. TOMISLAV BRALIĆ I INTRADE Stina pradidova Nedamo Te pismo naša Croatio iz duše Te ljubimNe damo te pismo naša 24. SVI IZVOĐAČI Croatio iz duše Te ljubi 24.lipnja 2010. u Kazališno koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić. Početak je u 20 sati i trideset minuta..DANAS |
![]() |
|
|